Фирми - Каучукови изделия

Адрия Трейдинг ЕООД ЕООД
АДРИЯ ТРЕЙДИНГ ЕООД е на пазара от 1997 г. с богат опит в промишлената и селскостопанска сфера. Основен предмет на дейност е доставка и дистрибуция на автомобилни, селскостопански и промишлени ремъци, маркучи и лепило Tip Top. ... още..„Као-Техникс” ООД ООД
Фирма „Као-Техникс” ООД произвежда изделия от каучук. Продуктовата гама, която предлагаме е разнообразна, като на част от продуктите фирмата ни е единствения производител в България. За въпроси и запитвания: info@kao-technics.com. Очакваме Ви! ... още..

ЗТКИ ООД
"ЗТКИ" ООД -гр. Ямбол е дружество със 100% частен капитал. Съществуванието му датира от 50-те години на миналия век. От цех за производство на надувни гумени изделия, топки, детски играчки и др. През 1970 г. се обособява, като ЗТКИ в системата на ДСО ... още..

КУ И КУ ЕТ
Прецизна изработка на всички видове гумени и каучукови изделия. ... още..ХИМИМПОРТ РАБЪР
Фирмата е основана през 2000 година като дружество с ограничена отговорност с регистрация по ДДС. Тя е приемник на създадената през 1947 година дирекция "Каучук и каучукови изделия" в структурата на "Химимпорт" АД. ХИМИМПОРТ РАБЪР ООД осъществява вно ... още..

Ангел Янков ЕТ
Производство на технически изделия от бакелит и каучук за леки, лекотоварни и товарни автомобили, както и на бакелитови изделия за бита. Производство на: бакелитови лули, кабели, тампони, маншони, гумички, уплътнения,бакелитови плочки и др. за УАЗ, Г ... още..

РОНЕКС
Уплътнители, ремъци, маркучи, пластини, лагери, подови настилки. ... още..

Инкома каучук ЕООД
Производство и търговия на каучукови и силиконови авточасти и изделия за машиностроенето или по модел на клиента. Фирмата разполага с широка база за производство на различни видове матрици. Като по този начин предлага на клиентите си изделия по докум ... още..

ЕТ Сотир Захариев ЕТ
Извършваме вулканизация на всички видове транспортни ленти от текстил и каучук - за хранителна промишленост, цигарени фабрики и др., ремъци и каиши. ... още..

Рубена Балкан
Фирма РУБЕНА БАЛКАН е създадена през 1997 г. като търговско представителство на Rubena a.s. – Чехия, а от 2003 г. е член на холдинга Чешки гумопроизводители включващ още: фирмите Rubena a.s. – Чехия, Rubena – Франция, Rubena – Словакия, Mitas, Buzulu ... още..