Фирми - Камини

ВИКИ 93
Проектиране и изграждане по каталог на камини, фурни, барбекюта. ... още..ПРИТИ 95
Производство на камини, печки, камери, котлета, барбекюта. ... още..

Ото Систем ООД
Ние сме фирма, съставена от опитни специалисти в областта на проектирането и изграждането на отоплителни системи, облицовки на камини, слънчеви инсталации, хидрофори и водопроводи. Фирмата е основен търговски представител за североизточна България на ... още..

МАКС 4ЕМ
"Макс 4ЕМ" предлага цялостни решения за камини и отоплителни системи. Фирмата осигурява богат асортимент от различни модели облицовки за горивни камери - с плосък, кръгъл и призматичен екран, със странично или двойно отваряне, с едно, две или с три с ... още..ЛОРА КАМИНИ
Изработка и монтаж на камини, барбекюта. Бар и кухненки плотове. Подпрозоръчни, стъпала, вътрешни и външни настилки-мрамор,гранит,варовик.Всички изделия от камък. ... още..

ДИВ ИМПЕКС
Производство на стоящи камини и камини за вграждане. ... още..

ТАРАТУПСКИ
Проектиране, изграждане и облицовка на камини. ... още..

ИЛМА - ИЛИЯ МАНОЛОВ
Продажба и монтаж на камини. ... още..

Андромеда 7 ООД
Фирма АНДРОМЕДА - 7 ООД е оторизиран дистрибутор за територията на град Пловдив на ЕРАТО АД. Освен че предлага цялата продуктова гама котли и материали за направата на отоплителни инсталации, работещи на всички видове горива, фирмата е специализирана ... още..

Каминотехника
Фирма Каминотехника се специализира в опитомяване на огън от 1993 г. Опитваме се да го накараме да бъде колкото се може по-полезен, по-безопасен, по-топъл, по-уютен. Можем да го накараме да ни топли, да създава комфорт, да събере семейството около не ... още..