Фирми - Кафе

Тони Арт 33 ЕООД
68Кафе клуб,приятна обстановка разнообразни коктейли, шотове и многобройни кулинарни изненади в съчетание с хувава музика и кареоке.Заповядайте при нас работно време-8-23часа без почивен ден. ... още..КАФЕ МАТИНЕ / CAFE MATINEE
Cafe Matinee е комбинация от висококачествени сортове кафе с богат и силен аромат и превъзходен мек вкус. За екипа на Матине България ЕООД е от първостепенно значение клиентите да получат качествен продукт, високо ниво на обслужване и добър краен ре ... още..

ГРАНД КАФЕ
Офис и склад на Гранд Кафе ЕООД - търговия с кафе. ... още..

ВЕСПИ
Продажба на кафе - магазин на фирма Веспи. ... още..САНТЕКС
Основен дистрибутор на кафе АМИГОС за България. ... още..

СКАЙ КАФЕ (SKYY)
Внос на кафе. ... още..

ИБЕКО / IBECO
Фирма Ибеко е вносител на голямо разнообразие кафе - за професионални и домашни кафемашини, дози за кафемашини, топли пакетирани напитки. ... още..

МАЙЕ ФАВОРИТ
Внос и търговия с кафе от всички краища на света - кафе на зърна, мляно кафе, кафе без кофеин, инстантно кафе, насипно и пакетирано кафе, чай, мляко и сметана, топъл шоколад, какао. Майе Фаворит извършва изпичане, пакетиране и продажба на Кафе MAIE ... още..

ЕСПРЕСО КАФЕ
Кафе на капсули. ... още..

Балкам АД
"БАЛКАМ" АД е създадена през 1994 година. Основната дейност на фирмата е международна търговия и внос на сурово кафе. Високотехнологичните и производствени ресурси на компанията покриват печенето, пакетирането и продажбата на готови кафета, които отг ... още..