Фирми - Животновъдство

Свиневъдна компания ООД
Свиневъдна компания ООД е Шуменски търговец на месо собствено производство. В животновъдството е с комплекс за отглеждане на свине. Контакти: с. Радко Димитриево, ул. Провадийско шосе 8, телефон 053102371. ... още..СТОИЛОВ 07 ЕООД
Пловдивската фирма СТОИЛОВ 07 ЕООД се занимава с развъждане на едър рогат добитък, специализирана в отглеждане на черношарена и кафява порода крави. Адрес на кравеферма: село Калояново, ул. Ивайло 25, тел. 032940544. ... още..

ЕТ „ШКОДРА Н НИКОЛАЙ ПЕТРОВ” ЕТ
Отглеждане на телета, крави, юници предлага фирма ШКОДРА Н НИКОЛАЙ ПЕТРОВ от с. Комарево, обл. Плевен. Разполага с едър рогат добитък от породите черношарена и кафява крава. За посещения: 0899116646. ... още..

Асоциация на развъдчиците на Черношарената порода в България Сдружение
Сдружение с нестопанска цел Асоциация на развъдчиците на Черношарената порода в България (АРЧШПБ) със седалище град Русе извършва развъдно-подобрителна работа с крави и млади разплодни животни от Черношарената порода. Дейността на АРЧШПБ обхваща тери ... още..ЩРАУСОВО ЗАБАВЛЕНИЕ
Във фермата се отглеждат „ черни африкански щрауси”, наречени така, заради оперението на мъжките индивиди. Фермата разполага с ресторатче, в което могат да се консумират щраусови омлети и несравнимия щраусов стек-пържола. Посетителите могат да закупя ... още..

РЕПРОДУКТОР ПО СВИНЕВЪДСТВО
Репродуктор по свиневъдство АД е с основен предмет на дейност производство на разплоден материал – чистопородни свине-майки и нерези от порода Шведска голяма бяла и синтетични нерези – бащина линия от шунков тип. Развива още производство на к ... още..

Златно руно-Диню Димитров
Обекта е първа категория с право на износ в ЕС. Извършва клане на прасета , източно балканси прасета и агнета ... още..

Красимир Великов ЕТ
Животновъдство ... още..

Стрейтс
"Стрейтс" ООД е фирма специализирана в областта на зайцевъдството. Нашата ферма е създадена през 1997 година и е предназначена за производството на племенни и стокови зайци. Още през 1998 г. заехме лидерско място сред доставчиците на заешко месо и пр ... още..

Комплексна опитна станция
Научно-изследователска организация , занимаваща се със създаването и поддържането на породите Българско Сименталско Говедо и синтетична популация млечна овца. Предлага телета за разплод и угояване , агнета , кочове и овце трипородна кръстоска за мляк ... още..