Фирми - Издаване на звукозаписи

ГЛОБАЛ ФИЛМС (GLOBAL FILMS)
Телевизионни предавания, филми, музикални и рекламни видео клипове. ... още..ИМАШ ПОЩА
90 минути реални човешки съдби и наситени с емоции срещи. ... още..

ГЛОБАЛ ВИЖЪН (GLOBAL VISION)
Телевизионни предавания, филми, музикални и рекламни видео клипове. ... още..

Форуърд рекърдс ЕООД
Компанията специализира в управление на аудио проекти свързани със звукозапис, продукционни и постпродукционни дейности за акустична музика за филми, класическа музика - инструментални концерти, опера, симфонична музика, ансамбли, хорове, спектакли, ... още..Продуцентска къща Едита Груп
Едита е успешна и уникална за България продуцентска къща. ЕДИТА ГРУП е посланик на българската култура. ЕДИТА ГРУП е катализатор на процесите, свързани с развитието на изкуството и културата. ЕДИТА ГРУП е с приоритети в създаването и реализирането на ... още..

ВИЗЗАРТ (VIZZART)
Виззард е продуцентска къща, предлагаща цялостни дизайнерски решения в областта на театралната, телевизионна и рекламна дейности - пространствено оформление на зали, проектиране и изработка на рекламни аксесоари, тетрални костюми и кукли ... още..

МЕДИЯ 61 (MEDIA 61)
Медия 61 - Продуцентско-издателска компания. ... още..

Токсити Студио
Токсити Студио предлага саунд дизайн за радио и телевизионни продукции, видео, филми, уеб, игри, мултимедия и мобилен контент; Аранжимент, звукозапис, смесване и мастеринг на музикална продукция; Редактиране и мастеринг на аудио запис на телевизионни ... още..

ЕУФОРИЯ
Специализирана в импресарска и концертна дейност. Партита безкрай! ... още..

Bigmaster - Борислав Ников
Професионално озвучаване и осветление на частни празненства (сватби, рождени дни, абитуриентски тържества и др.), корпоративни партита и концерти чрез съвременна аудио апаратура, видеостена и КАРАОКЕ-машина. Програми с DJ Bigmaster и с танцова формац ... още..