Фирми - Издателска дейност

Изадателство "Еър груп 2000" ООД
Издател на списанията "Клуб КРИЛЕ", "Клуб ОРЪЖИЕ", "Клуб ОКЕАН", "Ретросалон", "НАТО и България", книги на военно-техническа и историческа тематика. Рекламни медии - календари, флаери, постери,стикери. Предпечатни и печатни услуги. ... още..Blend Communication
Пълно рекламно обслужване ... още..

Роси А и А ЕООД
Рекламна агенция "Роси"извършва комплексно обслужване на клиентите си в сферата на рекламата,като разполага със собствена база за офсетов и дигитален печат/кратките серии не са проблем/ изработва стикери на лента в малки серии и различни големини,реж ... още..

Издателство "Машиноинтелект" ЕООД
Списание “МАШИНОСТРОЕНЕ & ЕЛЕКТРОТЕХНИКА” със своята 60 -годишна история е едно от най-старите и четени отраслови издания в страната. Издава се със съдействието на Браншовата камара по машиностроене, Българската асоциация по електротехника и електрон ... още..New Approach Agency
New Approach е агенция, специализирана в интегрираните маркетингови и корпоративни комуникации, базирана в София, България. Компанията предлага широк кръг от комуникационни услуги с акцент върху връзки с обществеността, управление на отношения с меди ... още..

Kларикс ООД
Производство на рекламни хартиени торби, универсални хартиени торбички,пликове, опаковки. Разнообразие на хартии, печaтни и довършителни процеси, цветни захвати. Възможност за изработка на торби по подаден от клиента размер. ... още..

Експопринт ООД
Рекламна и развойна дейност. Дизайн, предпечатни процеси и печат. ... още..

Българска филателия и нумизматика
“БЪЛГАРСКА ФИЛАТЕЛИЯ И НУМИЗМАТИКА” е специализирана в производството на качествени цветни изработки – пощенски марки, каталози, списания. Отпечатване и книговезка изработка на листови и безкрайни формуляри, печат върху пликове за писма с цветност до ... още..

Селестиал ООД
широкоформатен печат, дизайн, брендване автомобили, опаковане на сгради с рекламни визии ... още..

РА Ваком Адвъртайзинг
Рекламна агенция ВаКом Адвъртайзинг е създадена през 1991 г. в гр. Варна. Основният ни предмет на дейност е външна реклама/мега бордове, билбордове и сити лайтове в цялата страна,светещи табели,обемни букви,знамена/, сувенирна реклама/печат на запалк ... още..