Фирми - Юридически услуги

КТ Патент
Български представител по патенти и марки , регистриран под № 1 в списъка на представителите по индустриална собственост на Р. България, както и Европейски патентен представител , практикуващ индустриална собственост повече от 35 години. ... още..Нотариус Сашка Стоюва Витанова
Договори за доброволна делба и други нотариални услуги, извършва нотариус Сашка Стоюва Витанова на територията на община Разлог. За контакти: 0747/80185 ... още..

1legal.net
Експертно консултиране в сферата на интернет правото и закрилата на интелектуалната собственост. Правни услуги за е-бизнеса. Консултиране на онлайн предприемачи. Общи условия и правни текстове за онлайн магазини и е-търговия. Expertise and legal advi ... още..

Уан Лигал Нет ЕООД
Експертно консултиране в сферата на интернет правото и закрилата на интелектуалната собственост. Правни услуги за е-бизнеса. Консултиране на онлайн предприемачи. Общи условия и правни текстове за онлайн магазини и е-търговия. ... още..Региекспрес ЕООД
Региекспрес ЕООД е фирма, която упражнява своята дейност в гр. Пловдив. Компанията се занимава основно с регистрация на фирма в Пловдив и свързаните с това услуги. Във фирмата работят висококвалифицирани професионалисти, специализирани в регистрацият ... още..

Смарт Бизнес ООД
Смарт Бизнес ООД извършва регистрация на фирма на ниски крайни цени всички в София. Професионално отношение, правна консултация по всички въпроси свързани с Вашата нова фирма, регистрация по ЗДДС и други услуги за вече регистрирани фирми. При нас раб ... още..

Нотариус Краси Тодоров Манев
При нотариус Краси Тодоров Манев се изготвят и проверяват документи и се дават консултации, свързани с имоти и други казуси, в района на град Разлог. ... още..

адвокат Иван Петров Иванов
Адвокат. Адвокатска колегия Пловдив.  ... още..

ЕФ ЕС ЕФ ЛЕГЕ КОНСУЛТ ООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЕФ ЕС ЕФ ЛЕГЕ КОНСУЛТ ООД с адрес София, ул. Неразделни 6, ет. 1 и телефон 02 9632721. Основната дейност на ЕФ ЕС ЕФ ЛЕГЕ КОНСУЛТ ООД е Юридически услуги. ... още..

ЕМИЛ КИРИЛОВ МЪНЕВ
ЕМИЛ КИРИЛОВ МЪНЕВ в СЛИВЕН можете да намерите на телефон 088 8230505. Фирмата извършва дейност "Юридически услуги". ... още..