Фирми - Хранителни продукти

Био магазин Русе
В модерния забързан свят хората обръщат все по-малко внимание на това с какво се хранят. Акцентът, на който залагаме тук е популяризирането на културата на здравословното хранене и начин на живот.Това е нашият социален проект за информираност и по-го ... още..Бодифит ООД
От септември фирмата Бодифит ООД е ексклузивен представител на бранда производител на спортни добавки Trec Nutrition. Оферираме широката гама артикули на Trec инкорпориращи първокласни Л-карнитин, енергийни продукти, напомпващи продукти, витамини и м ... още..

"Клас Олио" ООД
Една от компаниите производители на сурови масла, рафинирани масла, шрот в Добрич и областта е КЛАС ОЛИО. Тя е продпочитан партньор на търговската мрежа у нас, изнася и за външни пазари. Село Карапелит, ул. Втора 29, тел.: +359 882 660 800, www.klaso ... още..

FJ Commerce Ltd ООД
Фирма "FJ Commerce ltd" предлага рафинирано и нерафинирано слънчогледово и рапично масло произведено в Русия от рафинерия собственост на наши партньори, с които имаме договорни отношения за разпространение на продукцията и. Базисната цена е $ 1030 U ... още..ЗАИРА-З.З. ЕООД
Фирма ЗАИРА-З.З. ЕООД със седалище гр. Ямбол се специализира в създаването на уникални натурални продукти. В нашата производствена база, оборудвана с модерни машини и съоръжения , които отговарят на всички европейски изисквания, ние предлагаме уникал ... още..

Грийн Шоп ЕООД
Био магазин за био храни, био продукти, супер храни и био козметика. Всичко необходимо за вашия здравословен живот. ... още..

"Си Ко" ООД
Производство на белен слънчоглед , белен слънчоглед-чипс, нерафинирано олио, кюспе. ... още..

Eвро Кетъринг ЕООД
Кетъринг,производство на сандвичи WIN , салати и готови храни ... още..

Плам-Евгений Влайчев ЕТ
Основна дейност на Плам е търговия и дистрибуция със захарни и шоколадови изделия както и внос на детски играчки с бонбони.Изпълнява се безплатна доставка до обект с предварителна заявка. ... още..

Маргаритов ООД
Търговия със захарни изделия !!! ... още..