Фирми - Хляб и хлебни изделия

БИОФУУД Ко. ООД
Вносител на готови миксове и смеси за хляб. Вносител на безглутенови продукти. ... още.."А и Г - Георги Чешмеджиев" ЕТ
Фирмата съществува от 1990г. а произвежда закуски и хлебчета от 01,02,1992г. ... още..

ДИМАР-ЕМ - МАРИЕЛА АНГЕЛОВА
ФУРНА "КОСТА" Производство на всякакви видове закуски изпечени на място.Ръчен хляб и всякакви размери питки.Изпълняваме всякакви поръчки на пити,сладки,баници,бюреци и каквото клиента желае,в какъвто и да е размер или грамаж.Всички поръчки се дават д ... още..

Маркос ООД
      Хлебопекарна Маркос ООД           Хлебопекарна Маркос ООД е на пазара вече 21 години. Специализирана е в производството на хлебни изделия специално за нуждите на кетъринг фирми, санд ... още..Бейкъри Арт ООД
Малка чаровна фурна в центъра на Пловдив, в която може да опитате и да се насладите на различните изделия от всевъзможни теста, пити, баници, щрудели, мъфини, ръжен и пълнозърнест хляб, бейгъли; много идеи за кетъринг и празнества. Елате и се уверете ... още..

НАДЕЖДА 2000
Фирма Надежда 2000 ЕООД е водещ производител на хляб и хлебни изделия за гр. Пловдив. Разполага със собствена хлебопекарна. Фирмата произвежда закуски, сандвичи, пици според изискванията на РИОКОЗ Пловдив. Занимава се и с производство на пити и погач ... още..

Сари ЖН
Фирма „Сари ЖН” ЕООД започва дейността си през 1993 година с производство на арабски хляб. В последствие се утвърждава като най-големия производител на този вид продукция в страната, а хляба става разпознаваем масово под наименованието „питка за дюне ... още..

БАЙ БИСЕР ЕООД
“Бай Бисер” ЕООД е на пазара от 2003 г., като продължител на дейността на ЕТ “Бисер – Бисер Русев” от 1992 г., дружество за производство и търговия с хлебни изделия. За този период компанията ни разви своя капацитет като обем и разнообразие на продук ... още..

Тоге Трейдинг ООД
Произвеждам закуски и питки по желание на клиента. Конкурентни цени, безплатна достажка. ... още..

Toге-треидинг ООД
Фирмата предлага хляб и тестени изделия за всеки вкус и по желание на своите клиенти. Фирмата разполага със собствен транспорт. ... още..