Фирми - Готови бетонови смеси

ТРАНСПОРТ СТРОЙ / TRANSPORT STROY
Фирма Транспорт Строй ЕООД е производител на бетони и строителни разтвори, монтажни стоманобетонови елементи и бетонови изделия. Разполага с бетонцентър в София за производство на бетон, строителни смеси и добавки за специални бетони. ... още..ПИ ЕН ЕН ЕООД / PNN - ПЛОВДИВ
Пи Ен Ен ЕООД предлага всякакви видове бетонови изделия - бетоново тяло, улеи за отвеждане на дъждовни води, тротоарни плочи и павета от пресован бетон, тротоарни плочки и павета от пластичен бетон, стъпки и облицовки за градината, шапки за зидове ... още..

ФИБРОБЕТ / FIBROBET
Фибробет ООД е производител на метални фибри за бетон. Фирмата доставя металните фибри на обекта или бетоновия възел. ... още..

ЗЛАТНА ПАНЕГА БЕТОН
Стандартни бетонови и варови разтвори, бетони по рецептура на клиента. ... още..РЕМОС БЕТОН
Ремос Бетон е производител на бетон, бетонови изделия и стоманобетонови елементи - четири вида тухли, пътни ивици, бордюри и павета чрез пресоване. За полагане на транспортен бетон фирмата разполага с бетоновози и бетонпомпи. ... още..

МЕАНДРОС
Меандрос ЕООД е специализирана в производство на бетон и циментови разтвори. Фирмата предлага транспорт с миксери, собствена авто-бетон помпа и квалифициран персонал. ... още..

РОСТРАНС
Производство на бетон ... още..

Бетонстрой Враца ЕООД
"Бетонстрой- Враца" ЕООД е фирма която се е съсредоточила в строителния отрасъл. Фирмата предлага инертни материали: баластра, филц и пясък за бетон. Фирмата предлага и транспорт със самосвали, разполагаме също и с друга строителна механизация. ... още..

ПУНЧЕВ ЕТ
Производство на бетонови изделия, тротоарни плочи, бордюри. ... още..

ЕЛМАРК - ПЛОВДИВ
Производство и доставка на бетонови смеси. ... още..