Фирми - Фуражи и други суровини от растителен и животински произход

РОНИ-90
Производство на млекозаместителни и комбинирани фуражи за животни. ... още..КООПАГРОСПЕКТЪР
Производство и продажба на всички видове фуражи. ... още..

Войн Войнов
Предлага чистопородни зайци от породите "Бял Новозеландски" и "Калифорнийски"за разплод, фураж, гранули и оборудване по поръчка. ... още..

НОАК България
Официален представител на BIOKAR - класически сухи и готови среди за микробиологични анализи; 3M Petrifilm - уникална система за микробиологичен анализ; Biotrace - АТФ-метод за контрол на хигиената, плаки за хигиенен контрол; TECRA - бързи скрининг-т ... още..Асмел ООД
Производство на ръжени и пшенични брашна и фуражи. ... още..

НОВА - 96 ООД
Фирмата ни е българо-швейцарско дружество, специализирало в производството на висококачествени комбинирани фуражи за всички животни. Разполагаме също със складова база за зърносъхранение с над 7000 кв.м. закрита площ с възможност за индивидуално скла ... още..

Айтекс ЕООД
Изкупуване на големи количества: • зърно • слънчоглед и други фуражни култури. ... още..

ПРОВИМИ - БЪЛГАРИЯ
Провими-България произвежда, разработва и предлага за различните видове категории животни: биоконцентрати, комбинирани фуражи, специални продукти, програми и рецепти за хранене, безплатни консултации по хранене, отглеждане и здравеопазване на животни ... още..

И.АНГЕЛОВ ЕТ
В firmi1.com фирма И.АНГЕЛОВ ЕТ, с адрес Пещера, ул. М.Такев 51 и телефон 0350 64104 е вписана с основна дейност Фураж и фуражни компоненти - производство и търговия. ... още..

ЗООХРАНИНВЕСТ
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЗООХРАНИНВЕСТ с адрес Бургас, Промишлена Зона - Запад и телефон 056 844499. Основната дейност на ЗООХРАНИНВЕСТ е Фураж и фуражни компоненти - производство и търговия. ... още..