Фирми - Фризьорски и козметични услуги

Студио за красота Огледало ЕООД
В студио за красота "Огледало" Вие можете да си починете от ежедневието, да възстановите жизнените сили сили, здравето, младоста и красотата. ... още..Е.Т. Венера Гоцева ЕТ
Търся фризьорка за разработен салон в Борово. ... още..

Hair Vision Clinic ООД
Нехирургични методи за присаждане на коса! В Hair Vision Clinic, осигуряваме комплексна услуга за възстановяване на красиви коси, за хора страдащи от косопад, а също така и за хора желаещи да подобрят външния си вид. Падането на косата е проблем, кой ... още..

Валентин Гиздов ЕТ
.......... ... още..ЕМИ ЕООД
Салон Аура е студио за красота и здраве където се предлагат услуги за поддържане на външния вид и здраве: Фотоепилация и фотоподмладяване Кавитация и радиочестотен лифтинг RF LPG-вакуумен масаж и антицелулитни и релаксиращи масажи Козметика за лице и ... още..

veny creative studio
Салон veny CREATIVE STUDIO предлага следните услуги:Фризьорсво, козметика, маникюр, педикюр, фотоепилация. Работи с продукти на loreal, matis,O.P.I. ... още..

Киприте ЕООД
Салонът предлага фризьорство,козметика,масажи,антицелулитни процедури,маникюр,педикюр,ноктопластика. ... още..

Козметичен център ГРАЦИЯ
Kозметичен център Грация oтваря врати през пролетта на 1996 година. Оттогава екип от професионалисти, подбрани лично от управителя Александър Ангелков, се грижат вашето здраве и красота. Благодарение на високото ниво и многообразието от услуги, внима ... още..

КОЗМЕТИЧНО СТУДИО МАГИЯ
Козметично студио МАГИЯ предлага : -КОЗМЕТИКА -медицинска и декоративна козметика; пиърсинг; макиаж и продажба на продукти -Маникюр, педикюр (ноктопластика; изграждане; декорация); -Фризьорски услуги ... още..

КАМЕНОВА 63 - ПЕНКА КАМЕНОВА ЕТ
Фризьорски и козметични услуги ... още..