Фирми - Фондации

Комплексен домашен социален патронаж - Пиа Матер ООД
Пиа Матер ((lat. pia mater - нежна майка) е неправителствена организация, създадена в обществена полза през 2010 г. Определяме се като представители на третата вълна неправителствени организиации в България. Днес въпросът "Как да се прави?" измества ... още..Българска Веда Асоциация - Вринда
Ние, от Вринда България, организираме готварски курсове, интегрална Йога, фестивали с вегетарианска храна и мантра музика, семинари за вечната психология, мъдрост от Ведите, и много други. На нашия сайт ще намерите множество лекции и статии върху Вед ... още..

Фондация Свети Козма и Дамян
психологическо консултиране, психотерапия, групи за личностно развитие, студио за документални филми и фотография програми за рзавитие на общности и защита на човешки права, посредничество при разрешаване на конфликти, ... още..

Магазин и Клуб по конен спорт Астерикс
Запознайте се с магията на конния спорт,като вземете уроци по езда! Осъществете детската си мечта да препускате с вятъра при нас! Амуниция за конен спорт, аксесоари и екипировка за езда. Качествени стоки и ниски цени! Посете ни! ... още..Асоциация на приятелите на екслибрис в България
Популяризиране на екслибрис в България. ... още..

Съюз по хранителна промишленост към ФНТС в България
Неправителствена организация за работа с работници и служители в хранителната промишленост. ... още..

АНАЛИЗ НА РИСКА
Активното гражданско общество като култура на живота ... още..

ПАНАЦЕЯ
Прилагане на програми за преодоляване последици от употреба на наркотици. ... още..

ФОНДАЦИЯ ДА ДАРИМ ЖИВОТ
За Фондация да дарим живот нямаме актуална информация! Посетете директория Фондации в ИнфоЖокер и намерете друга благотворителна организация за помощ за деца от детски домове и деца с тежки заболявания или други помощи, стипендии и т.н. ... още..

ФОНДАЦИЯ ПРИЛОЖНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И КОМУНИКАЦИЯ
В областта на информационното общество, иновациите и технологичния транфер ... още..