Фирми - Енергетика

DTS - Цифрови преносни системи ООД
DTS е изключителен представител и сервизен център на френската фирма SOCOMEC. Предлага богата гама монофазни и трифазни UPS системи , апаратура за превключване и защита НН, системи за наблюдение, измерване и управление на енергията, решения за фотово ... още..ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници ЕООД
Производство на ВетроГенератори и Генератори с Водни Турбини, а също и плаващ тип на свободно течаща вода, които произвеждат Ток, 220 V или 380 V, подходящи за всяко едно домакинство. Работното колело на ветрогенератора е от вертикален S тип с ротаци ... още..

"Лифт М" ЕООД
Доставка, монтаж и сервиз на асансьорни уредби. ... още..

alpin99
Топлоизолации и хидроизолации по алпийски метод и от скеле, шпакловка, декоративна мазилка , обръщане на дограма, боядисване, изграждане на тераси ИТОНГ, измиване на прозорци , Всички видове довършителни дейности, Безплатен оглед , гаранция,качество, ... още..Saeco Group Ltd
Kафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат от лидерите в бранша /SAECO, JURA, SOLIS, SATRAP, GAGGIA, MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, BOSCH, TERMOZETA,GUZZINI, DELONGHI, AEG, KRUPS и др./в идеално състояние.С н ... още..

И.Т.Е.Е. - Иновативни Технологии за Енергийна Ефективност АД
ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници ООД От 2010 г. е регистрацията на фирмата ни и патента на Безчетков ВетроГенератор с мощност до 30 KW. и скорост на вятъра над 1.5 м/сeк., патент на генератор с Водна турбина S образен тип с двойно действащо ра ... още..

ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници ООД
От 2010 г. е регистрацията на фирмата ни и патента на Безчетков ВетроГенератор с мощност до 30 KW. и скорост на вятъра над 1.5 м/сeк., патент на генератор с Водна турбина S образен тип с двойно действащо работно колело от 4 до 100 KW. и малък пад от ... още..

Пепина
В магазина на "Пепина електроникс" на ул.Сердика 15 София с управител Любен Любенов можете да намерите богато разнобразие на електронни елементи над 4000 позиции: диоди, транзистори, китове, мултицети, говорители поръчки на трансформатори от 5 до 600 ... още..

RoBox
"Робокс"ЕООД е основана през 1990г. През годините се е сформирал екип от специалисти, които компетентно съветват клиентите и създават качествени продукти. Дългогодишният ни опит в тази сфера ни позволява да създаваме строго индивидуални озвучителни с ... още..

Eнергоинвестмънт АД
Енергоинвестмънт АД се ангажира да предостави на бизнеса достъпна електроенергия, персонализирани решения и превъзходно обслужване. ... още..