Фирми - Друго обучение за възрастни и друга образователна дейност

Интегро 90
В център за обучение на деца и юноши с диабет и наднормено тегло се провеждат индивидуални консултации с Медицинска сестра - диетолог работеща в Университетската клиника по диабет - София. Консултации се провеждат на адрес: гр. София, Манастирски лив ... още..Елика ЕТ
Основано през 2007 г., електронно училище "Елика" е включено в Европейския каталог "100 български училища" след спечелен конкурс по проект на ЦРЧР.Тук всеки желаещ по предварителна заявка може да придобива нови и/или да изпробва, развива, обогатява с ... още..

Център за професионално обучение "Грос Стар-7" ЕООД
Организира и провежда следните курсове: ... още..

Езикова школа "Литера
Езикова школа "Литера" предлага курсове и индивидуална подготовка по английски, немски, румънски, италиански, испански, френски и гръцки език; курсове за подготовка за матура по български и английски език - 12 клас; курсове по български език и матема ... още..noReason
Преподавател по английски език с 20 - годишен опит и бакалавър от Purdue University, IN, USA в областта на Interpersonal Communications. В хода на кариерата си съм развил изключително ефективна система съобразена с индивидуалните цели, встъпителноto ... още..

Център за езици и комуникация "Proventa
Център за езици и комуникация „ПроВента" предлага качественно езиково обучение (английски, немски, френски, руски език)легализация и преводи от/на български, английски, немски, френски, испански, холандски, руски езици Програмите на „ПроВ ... още..

Inter Advice Group Ltd
Inter Advice Group работи в тясно сътрудничество с езикови училища, колежи и университети в Белгия, Австрия, Германия, Франция, Италия, Испания, Англия, Австралия, САЩ, Холандия, Канада, Дания, Гърция, Израел, Кипър, Малта, Норвегия, Швеция. Специалн ... още..

Автошкола "ЩЕРЕВ" ЕООД
  ... още..

езиков център Снеси Транс
ранно езиково обучениепредучилищна подготовкалятна занималняспециализирани преводи ... още..

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ "ЕС ЖИ ДИ" ЕООД
УТВЪРДЕН В СФЕРАТА НА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ОБУЧЕНИЕ И ОДОБРЕН ОТ АГЕНЦИЯТА ПО ЗАЕТОСТТА КАТО ДОСТАВЧИК НА ОБУЧЕНИЕ ЛИЦЕНЗИРАН ЦЕНТЪР В ГР. СОФИЯ И ГР. БУРГАС с лиценз № 200812591 от НАПОО ПРОВЕЖДА ЛИЦЕНЗИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИ ... още..