Фирми - Други изделия от дървен материал

БУЛПАЛЕТ ООД
БУЛПАЛЕТ ООД произвежда стандартни европалети EUR както и нестандартни палети по заявка на клиента. Притежава следните сертификати: - EPAL - ISO 9001:2008 - Standart 15 po ISPM ... още.." Божидар Бояджиев" ЕТ
Компания с установени традиции в производството на балсови риболовни плувки. Позната и утвърдена както на българския, така и на европейския пазар. Марката балсови плувки Bojy се е доказала с голямото разнообразие от модели, видове и изключително бога ... още..

УЕЙКО ЕООД
ФИРМАТА СЕ ЗАНИМАВА С БИЧЕНЕ ,РЕНДОСВАНЕ, СУШЕНЕ НА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ И РАЗКРОЯВАНЕ СПОРЕД РАЗМЕРИ НА КЛИЕНТ ЗА ПРОИЗВОДСВО НА МЕБЕЛИ. ПРОИЗВОДСТВО И ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА НА ДЪРВЕНИ ПАЛЕТА И КАСИ. КАКТО И САМО УСЛУГИ ПО ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА НА МАТЕРИАЛА. И ... още..

СИСИ - Иван Ганчев ЕТ
ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ ОТ МАСИВ ПО ПОРЪЧКА. (ЧАМ,БУК,ДЬБ,ЧЕРЕША) ПДЧ,МДФ И ДР. КУХНИ,СПАЛНИ,ТРАПЕЗАРИИ,ГРАДИНСКА МЕБЕЛ, МАСИВНИ ВРАТИ, НАВЕСИ, ДЪРВЕНИ БИСЕТКИ И ДР. ... още..Makasar ЕООД
Фирма "makasar" е представител за България на фирма "Silk",която произвежда мебелни вратички за кухня и баня от MDF. Предлагаме голяма гама от моделе и цветове в матово и гланцово фолио.Вратите имат 7год. гаранция.Вратите се изготвят по индивидуален ... още..

СКАБРИН
Производство и търговия с мебели. ... още..

РУМИ-МНД
Производство на бъчви и бъчварски изделия за винарската индустрия. ... още..

Ангелов - Ком ЕООД
Производство на мебели от дърво, ламинат, МDF и др. плоскости. Поддоставчик на мебели "ИКЕА". ... още..