Фирми - Други дейности в областта на компютърните технологии

Бизнес маркетинг къмпани ЕООД
Бизнес портал номер едно в България. Adportal.bg е бизнес каталог за всички фирми в България, каталог, който ще изведе вашия бизнес до едно ново равнище, с което може само да се гордеете. Екип от професионалисти ще изгради за вас добре оптимизиран би ... още..MAX COMMUNICATION LTD ЕООД
Home “MAXID” технологии За нас ИТ Услуги Контакти Портфолио За нас Макс Комюникейшън ЕООД е създадена през 2008 г. През годините фирмата участва в големи телекомуникационни и IT проекти. Екипът ни се състои от опитни специалисти които разработват цял ... още..

Axeny ЕТ
Специализиран Интернет магазин за електроника и електронни компоненти Axeny. Тук ще откриете богата гама от измервателни уреди, батерии, качествени ефирни цифрови приемници и сателитна техника. Програмируеми дистанционни управления. ... още..

Alltimecams.com ООД
Alltimecams.com се занимава с продажба на камери за автомобили (видеорегистратори) и за екстремни спортове, антирадари и съответните аксесоари към тях. Фирмата предлага качествени продукти, а също така дава възможност да закупите употребявани, но зап ... още..GlobalTelenet
GlobalTelenet e компания специализирана в областта на телекомуникационните и иновативни технологии. Дейността ни обхваща внос и дистрибуция на оборудване IPTV, VoIP, телефонни централи, point to point, point to multi point и др. Изграждането и планир ... още..

Акомодейшън България
Акомодейшън България - Интернет каталог на хотели и квартири в България. Направете вашата резервация online! ... още..

Доктор Комп ЕООД
Изработка на качествени сайтове, реклама, уеб дизайн, фотография, лого дизайн, социални мрежи, виртуални турове, изработка на банери и др. Нашият професионален екип по разработка на сайтове е сформиран от уеб-дизайнери, програмисти, PR-професионалист ... още..

"Специализирани Бизнес Системи" АД
Понастоящем СБС АД е упълномощен бизнес и сервизен партньор на редица световни лидери в IT, в това число microsoft, samsung BULL SA , упълномощен търговец на IBM/Lenovo, acer computer, hewllet packard, Benq, canon, intel, 3Com, lexmark, toshiba и дру ... още..

Комтехсис ЕООД
Доставка и поддръжка на компютърна техника, изграждане, конфигуриране и мониторинг на мрежи, отдалечен достъп, изработка на уеб страници, архив на данни ... още..

"Дигитални офис технологии" ЕООД
Дигитални офис технологии е компания, която предлага цялостни решения в областта на офис техниката и информационните технологии. Основната ни стратегия е персонален подход към всеки клиент, разбиране на нуждите му и предлагане на оптималното решение. ... още..