Фирми - Други дейности в областта на бизнес услугите

РАЙС ООД
РАЙС ООД е агенция за митническо обслужване и спедиция. Ние имаме над 15 годишен опит на пазара и предлагаме цялостен пакет от услуги, като по този начин затваряме кръга от нуждите на нашите клиенти-от вашата идея за внос или износ на стоки, пълната ... още..Актуални обяви за обществени поръчки и търгове от България - BizPortal ООД
В портала BizPortal.bg ще откриете най-актуалните бизнес новини, обществени поръчки и търгове. Публикувайте неограничен брой актуални фирмени поръчки. Информационния портал разполага с база данни за над 1400 производители и търговци и архив със възло ... още..

Survey.bg
Survey.bg е водеща платформа за онлайн анкети и проучвания. Дава възможност за изготвяне на целеви онлайн проучвания, получаване на безценна обратна връзка и използване на експертни методи за анализ. Маркетинг, човешки, ресурси, индустриални анализи, ... още..

МАЙ БИЗНЕС ООД ООД
"МАЙ БИЗНЕС" ООД предоставя цялостно професионално бизнес, информационно, счетоводно и правно обслужване на фирми. Също така в нашия сайт ще намерите всичката необходима информация за документи, такси, срокове, изисквания и процедури за СТАРИРАНЕ на ... още..Паркет България ЕООД
http://www.parketbul.com/ Циклене на паркет Паркетни услуги тел.0896 991 047 със нас старият паркет става като нов Паркет София Перник ... още..

Елмастер ЕООД
Нашата дейност е свързана с изработка, доставка и монтаж на поръчаните асортименти от клиента.Това включва огледала с рамки или без, различни по вид стъкла външни или интериорни, стъклопакети, душ кабини, вратички за водомери, принт стъкла. Поръчките ... още..

Парти Сървиз.БГ ООД
Парти Сървиз.БГ е фирма предлагаща пълен набор от услуги по организация на фирмени партита и тийм билдинг. Специализиране е и в организация на детски партита и партита за рожден ден. Създадена е през 2017 година и от тогава до сега се радва на успех ... още..

Мак Силика ООД
Матиране оцветяване на бутилки,Печатане на бутилки,чаши,буркани,флакони и др.Матиране в различни цветове.Гланцово оцветяване в различни цветове ... още..

MDL Service
Логистика "Юнивърсъл" е модерен складово-логистичен комплекс разположен на входа на гр.София от Aвтомагистрала "Тракия", преди детелината на Oколовръстното шосе. Комплексът е с подход от магистралата и е изграден върху парцел от 69 хил. кв.м. В момен ... още..

Глобал РТС ООД
Уважаеми посетители, Ако вашата фирма се нуждае спешно от склад или конструкция за покриване на вашите площи, било то за спортно хале или място за складиране, не пропускайте да се запознаете с нашите продукти. шатри, халета, хангари, тенти, палатки, ... още..