Фирми - Друга търговия на едро

Лийт Груп ООд ООД
Директен Вносител от Китай на сезонни стоки и стоки за бита.Разнос на територията на цялата страна. ... още..„ФЛУКСИ МАКС” ЕООД
Доставка и монтаж на БЯЛ ПОКРИВ-FMAX с течна хидроизолация Akroflex - FMAX. www.fmax.biz. Десет години гаранция при най-ниска цена на пазара! ... още..

РОТО-БГ ЕООД
Богата гама от полиетиленови продукти · Декоративни саксии и сандъчета · Мебели и фигури за двор и градина · Резервоари надземни и подземни · Лодки, Каяци и Канута ... още..

„Термодизайнтотал” ООД
Българската компания Термодизайнтотал извършва внос и търговия с материали и съоръжения, които намират употребата си в отопление, водопровод, соларни системи, климатизация и други. Фирмата извършва продажба на PEX и PPR тръби и фитинги, горелки, креп ... още..Продукция БГ ЕООД
ТЪрговия с кафе, минерална вода и други. ... още..

АЛКАСАР ООД
ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА СТРЕЧ фолио за опаковане на палети и Стреч фолио за опаковане на храни, Дистрибутор на Опаковъчни ленти (Чембери) от Стомана, Полиестер, Полипропилен, ТИКСО индустриални размери от 50 до 1000 метра и ширини от 12 до 75 мм. Машини ... още..

ДЕНДРО СТИЛ
Дендро стил ООД извършва всички дейности свързани с горското стопанство и дървопроизводството - подготовка на почвата за залесяване, отглеждане на млади насаждения, попълване на култури и др. ... още..

Ники 2004 Варна ЕООД
Детска Борса Симба предлага комплекти за изписване, портбебе, спално бельо, спални чували, детски и бебешки комплекти, пелени, одеала, бебешки луксозни пелени, аксесоари за бебета, коланчета за прохождане, лигавници, кърпи за градина, хавлии,детски х ... още..

Траурна Борса
Стоките показани в сайта се продават само на едро и са предназначени за траурни агенции или търговци на траурни стоки. Голяма част от стоките са в наличност и могат да бъдат закупени веднага, а останалите са със заявка. ... още..

3 Фон Импекс ООД
Trifonimpex е предпочитан партньор при покупка на детски вендинг машини на самообслужване и детски атракции. Продава и дава за наемане машини за татуировки, машини за топки, клатушки киди райдс, колички джип, 3d simulator, рали симулатор и др. Всички ... още..