Фирми - Друг сухопътен пътнически транспорт без разписание

СТРАТОС КОМЕРС
Автомобилен Транспорт ... още..Екокар България АД
„ЕКОКАР БЪЛГАРИЯ” АД е организация за оползотворяване на излезли от употреба МПС –та, лицензирано с Решение № ООп – 42-00/23.10.2009 г. на Министъра на околната среда и водите. При въвеждане на МПС на територията на страната от друга държава - членка ... още..

Никифор Кондев - В ЕООД
НИКИФОР КОНДЕВ - В ЕООД разполага с богата гама земекопна техника за извършване на различна по вид изкопно - земна работа, обособена с голям брой различни по вид, автомобили тип самосвали. Стремежът ни е за постоянно обновяване с професионални и висо ... още..

ЕТ КИРО - КИРИЛ ВЕЛИЧКОВ ЕТ
Транспортни услуги с камион IFA - камиона е снабден и с колесар за превоз на товари до 12м. Фирмата разполага и с автокран - за услуги до 5 тона. ... още..ЕТ Интрейд - Благой Златков ЕТ
Вътрешен транспорт от 1 до 30 тона. Лиценз, конкурентни цени. ... още..

ИНТЕР КАРГО СЪРВИСИЗ ЕООД
В firmi1.com фирма ИНТЕР КАРГО СЪРВИСИЗ ЕООД, с адрес София, бул. Мария Луиза 91б, ет. 1 и телефон 02 8680051 е вписана с основна дейност Градски транспорт. ... още..

ЗЛАТНО РУНО ООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЗЛАТНО РУНО ООД с адрес Хасково, ул. Черно море 2 и телефон 038 628284. Основната дейност на ЗЛАТНО РУНО ООД е Градски транспорт. ... още..

ЕМИЛ СТОЯНОВ ЕТ
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЕМИЛ СТОЯНОВ ЕТ с адрес София, кв. Кремиковци, бл. 37 вх. 1 ет. 1 ап. 2 и телефон 02 994 78 31. Основната дейност на ЕМИЛ СТОЯНОВ ЕТ е Градски транспорт. ... още..

Трансаполония - Иванка Тодорова Янева ЕТ
Международен автомобилен транспорт. ... още..

ВЪЖЕНИ ЛИНИИ ЕАД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ВЪЖЕНИ ЛИНИИ ЕАД с адрес София, кв. Симеоново, бл. 1 и телефон 02 9612091. Основната дейност на ВЪЖЕНИ ЛИНИИ ЕАД е Градски транспорт. ... още..