Фирми - Довършителни и ремонтни строителни работи

Дончеви ЕООД ЕООД
Извършваме следните услуги: вътрешни и довършителни ремонти, саниране, боядисване, поставяне на гипсокартон и подови настилки, ел. и вик услуги, сухо строителство. ... още..Елма Терм ЕООД
Вносител на пелетни котли Kozlusan (Козлусан) - Thermokoz , котли на твърдо горивo Tansan , и всичко за отоплението ... още..

ДЕКО ФИНИШ ЕООД
Търговия с аксесоари за довършителни работи.Подови первази за ПВЦ настилки,холкери и капачета.Мокетени первази.ПВЦ ръбохранители.Алуминиеви,декоративни лайсни и первази.Дилатационни и работни фуги.Входни изтривалки ... още..

Грийн ленд ООД
ГРИЙН ЛЕНД ООД извършва строителство на жилищни и промишлени сгради от груб строеж до напълно завършен вид както по възлагане, така и като инвеститор. За нашият екип строителството не е просто работа. То е удоволствие, повод за гордост и удовлетворен ... още..ОПЪНАТИ ТАВАНИ ЕООД
Предлагаме висококачествени опънати тавани с международно признание. Голямо разнообразие от модели и цветове. Предлаганите от нас опънати тавани са подходящи както за дома, така и за обществени места. Доверете ни се и ще придадем красота и уют на ваш ... още..

Цанко Владимиров 99 ЕТ
Извършвам монтаж на окачени тавани,преградни стени,предстенни обшивки от Гипсокартон,шпакловка,боя,теракот,мрамор,ВИК,Ел. инсталации.Изработка на камини,барбекюта,фурни,огради ,парапети и решетки по индивидуални проекти!Гранцията за качеството на мат ... още..

Катани Инженеринг ООД
Фирма "Катани Инженеринг" ООД се занимава основно с довършително-ремонтни работи, както и с покупко-продажба на недвижими имоти, но разполага с необходимия опит и техника да изпълни всякакъв вид строителни дейности. ... още..

Гранити.беркстоун ЕООД
Изработка на кухненски и бар плотове, камини, облицовки, настилки, стъпала и др. Работим с мрамор, гранит, варовик, оникс, технически камък. Предлагаме изработка, доставка и монтаж както в София, така и цялата страна. ... още..

Акция 2010 ЕООД
Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркети в Стара Загора, Раднево, Нова Загора, Казанлък тел. 0894830138. Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел валови и дискови машини Bona. Фирма "Акция2010"ЕООД пре ... още..

Бригадка-АЛН ООД
Бригадка-АЛН ООД е специализирана в правенето на вътрешни ремонти, довършителни и монтажни работи извършва всички видове строително ремонтни дейности. ■ Сухо строителство / монтаж на гипсокартон, окачени тавани и декоративни елементи; ■ Зидарски услу ... още..