Фирми - Добив и преработка на нефт

ЕЛИТ ПЛЮС ООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЕЛИТ ПЛЮС ООД с адрес София, кв. Владая, Виров Дол 6 и телефон 02 8681555. Основната дейност на ЕЛИТ ПЛЮС ООД е Нефт - добив и преработка. ... още..БЪЛГАРСКА СОНДАЖНА КОМПАНИЯ ЕООД
Фирма БЪЛГАРСКА СОНДАЖНА КОМПАНИЯ ЕООД с адрес 3-ти март 220 в МОНТАНА можете да намерите на телефон 096 30 66 14. Дейността на БЪЛГАРСКА СОНДАЖНА КОМПАНИЯ ЕООД е Нефт - добив и преработка. ... още..

АРАС ЕООД
В firmi1.com фирма АРАС ЕООД, с адрес Айтос, ул. Красна 9 и телефон 0558 230 06 е вписана с основна дейност Нефт - добив и преработка. ... още..

Проучване и добив на нефт и газ ЕАД
Търсене, проучване, добив и реализация на сурав нефт и природен газ. Проучване и експлоатация на находища на термални минерални и подземни води за питейни, битови и промишлени цели. Разкриване и експлоатация на находища, геотермална енергия. Сондира ... още..Приста Ойл Холдинг ЕАД
Проектиране, разработване, производство и продажба на моторни, индустриални, турбинни, трансформаторни и други видове масла, металообработващи и охлаждащи течности. Производство и продажба на течности за автомобили и AUS 32. ... още..

Елит ООД - София
Пласмент на горива и нефтопродукти. ... още..

Домини / Domini Petroleum Group
Холдингът DOMINI PETROLIUM GROUP" е основан на 2 ноември 1996г. Холдинът работи успешно в много сегменти от пазара. В момента основни направления на дейността на Холдинга са доставките на нефтени продукти, газ и материално-технически ресурси (МТР). ... още..