Фирми - Дистрибутори

Либра Груп ООД
Либра Груп ООД е основана през 1999 година в град Варна. От тогава фирмата се развива и успешно работи в две основни направления - търговия и сервизно ремонтно обслужване. В областта на търговията с домакински електроуреди, Либра Груп има два фирмени ... още..Пауър Дистрибюшън ЕООД
ENERGY OUTLET - on-line и ex-van дистрибуция и разпространение на батерии, зарядни устройства и аксесоари за електрониката. Предлагаме разнообразна гама от батерии на няколко бранда, отличаващи се с високо качество на продуктите – ANSMANN, SONY, KODA ... още..

БИИР ТРЕЙД ООД
БИИР ТРЕЙД ООД е вносител и дистрибутор на оригинална чешка бира. „БИИР ТРЕЙД” ООД предлага голям асортимент от различни по своя вкус и алкохолно съдържание бири, плод на богатата чешка пивоварна култура и традиции. В нашата продуктова гама влизат на ... още..

ОФИС ИДЕЯ ООД ООД
ОФИС ИДЕЯ ООД е нова модерна компания, основана в началото на 2012 г. с основна търговска дейност - продажба и внос на канцеларски материали, офис техника и мебели. ... още..Просол ООД
Продажба, доставка и поддръжка на лека и тежка строителна техника, автомобилно оборудване, електро инструменти, диагностична апаратура за автосервизи автомивки. С търговските марки: bosch, unior, Honda, Komatzu, Bauma, Cedima, Case, Makita и др. За о ... още..

Юнион Корект ( Капарол България ) АД
Фирма ЮНИОН КОРЕКТ АД е създадена през 1990 г. Фирмата се занимава с изготвяне на комплексни инвестиционни проекти и организация за изпълнението на такива. Дистрибутори сме на: CAPAROL ( Германия ) - за бои и мазилки ; CapaTherm ( Германия ) - грундо ... още..

РОС ЕТ
ЕТ „РОС” е създадена през 1991г. като семейна фирма. Водещ мотив в работата й е високото качество на предлаганите изделия. Предметът на дейност е търговия с електроматериали. Фирмата представлява и дистрибутира на българския пазар продуктите на свето ... още..

Биошилд ООД
BioShield е част от фармацевтичния пазар у нас от 2006 година, благодарение на български и американски специалисти в дерматологията и хранителните добавки. На bioshield-bg.com ще откриете пълно описание на висококачествените продукти, които фирмата п ... още..

Олсън & Олсън ООД
Фирмата е основен вносите и дистрибутор на Южноафрикански,Новозеладски и Авсралийски вина ... още..

OqmkDJKMVSlNdzEWwAx
A4PdC5 , [url=http://wnjdzfyehths.com/]wnjdzfyehths[/url], [link=http://dqjfehlulknp.com/]dqjfehlulknp[/link], http://ijoidygtrsxm.com/Допълнителна информация A4PdC5 , [url=http://wnjdzfyehths.com/]wnjdzfyehths[/url], [link=http://dqjfehlulknp.com/]d ... още..