Фирми - Детективи

Частен детектив - Детективска агенция „РЕФЛЕКС” ЕТ
Детективска агенция Рефлекс • Работи както в София и страната, така и в чужбина. • Разполага с отлична специализирана техника,за наблюдение на хора, МПС, товари и стоки. • Работи съвместно с известни адвокати, психолози, психиатри и с всички държавни ... още..Частен Детектив „ЕНДЖЕЙ” ЕТ
Детективска агенция „ЕнДжей” Висококачествени детективски услуги-намиране на факти,събиране на доказателства, издирване на хора, разкриване изневери, разследване, наблюдение, скрито видеонаблюдение. Детективска агенция „ЕнДжей” е единствената агенция ... още..

Вадим ООД
Вадим ООД предлага охранителни и детективски услуги. Можете да се възползвате от: физическа охрана на лица, мероприятия, сгради, помещения, охрана на ценни товари и пратки, изграждане на сиситеми за видеонаблюдение, икономическа защита, монтаж на пож ... още..

Детективска агенция „Стенк Секюрити” ЕТ
Детективска агенция “Стенк Секюрити” предлага пълна гама детективски услуги: разследване на изневери, събиране на доказателства, издирване на хора, разкриване изневери, разследване, намиране на факти, доказване на изневяра, скрито видеонаблюдение, са ... още..Стенк Секюрити ЕТ
„Стенк Секюрити” е детективска агенция с опит, с офис в София, която работи в цяла България и страните от ЕС и предлага високачествени детективски услуги: Наблюдение и разкриване на осъществени и очаквани факти, обстоятелства и деяния при изневери, в ... още..

Детективска агенция "Стечкин"
"Стечкин" е детективска агенция основана през 2007г. През изминалите години агенцията е работила по хиляди случаи от различно естество и характер. Разполагаме с отлични специалисти в областта на криминалистиката, боравене с всякъкъв вид специализиран ... още..

Детективска агенция “Стенк Секюрити”
Стенк Секюрити е детективска агенция основана през 1998 г. През изминалите години агенцията е работила по хиляди случаи от различно естество и характер. Разполагаме с отлични специалисти в областта на криминалистиката, боравене с всякъкъв вид специал ... още..

Детективска агенция „ЕнДжей”
Детективска агенция „ЕнДжей” е единствената агенция,осъществяваща детективски частни разследвания, разчитайки на смесени екипи в работата си. Разполагаме с интелигентни и с висока адаптивност екипи от мъже и жени, което ни дава голямо предимство при ... още..

СДРУЖЕНИЕ НА ЧАСТНИТЕ ДЕТЕКТИВИ
Сдружение на частните детективи, професионалисти в областта на разследванията, със собствен устав, етичен кодекс и правилник за дейността. СЧД има упълномощени представители в градовете София, Варна, Пловдив, В.Търново, Бургас и Севлиево ... още..

С-3М
Фирма С 3М ЕООД е агенция за охрана и сигурност и предлага защита на Вашият дом и семейство, охрана и сигурност на бизнеса Ви и Детективски услуги за територията на цялата страна - издирване на лица, доказване на изневери и друга детективска дейност ... още..