Фирми - Цветни метали

"Светлана 99" ЕООД
Фирма "Светлана 99" ЕООД е едно от водещите имена в заваряването на цветни метали.От 20 години в частния сектор ,а и още 14 години в държавния се занимава само със заваряване, както и с преподаване по практика в заваряването. Провеждала е курсове по ... още..Феникс Разлог ООД
Феникс Разлог ООД е фирма за изкупуване и реализация на черни и цветни метали и притежава необходия за дейността лиценз.Фирмата е на пазара с вторични суровини повече от 35 години.Разполага с открити площадки /4 декара/ за събиране,разфасоване и паке ... още..

Фуего Метал ЕООД
Основната дейност на фирма ФУЕГО МЕТАЛ ЕООД е търговия с метали и метални изделия. - стоманени кръгове- тръби - безшевни и електрозаварени- квадратни тръби- ламарина и др Фирмата разполага със собствена складова база и транспорт - камион до 4,5т. Адр ... още..

Светлана 99 ЕООД
Фирма СВЕТЛАНА 99 ЕООД се занимава със заваряване на цветни метали и техните сплави - алуминии, мед, месинг, титан. Блокове, глави на автомобили, цветна дефектоскопия, картери, скоростни кутии, водни, маслени помпи. тръбопроводи, климатици и всичко п ... още..Диман 8 ЕТ
Фирмата е основана през 1994 г. и е специализирана в производство на кобалт на прах и кобалтов оксид. Предлагаме тези продукти с отлично качество и на изгодни цени. ... още..

БАМЕТ ООД
"Бамет ООД" специализира в търговията на прокат от цветни метали - месинг, мед, бронз и алуминиеви сплави. Фирмата разполага със собствена складова база, намираща се в търговския район на град Пловдив, ул. Брезовско Шосе № 145. В складовата база се п ... още..

МЕТАЛТРЕЙДИНГ - ЛЖ ООД
Фирма "МЕТАЛТРЕЙДИНГ - ЛЖ" ООД разполага на склад с пермалой - марки 50Н; 79НМ; 80НХС - 0,01; 0,5; 0,8; 1мм. Предлагаме поцинкована, СВ и ГВ ламарини на листа и рулони. Предлагаме алуминий и неръждавейка - листа и пръти. Разполагаме с титанова ламари ... още..

Мастер Стийл Профайлс АД
Фирмата е на пазара от 1989 г. Основни дейности са търговията с цветни и черни метали, производството на електрозаварени тръби и профили, поцинковани профили за сухо строителство, горещо поцинкован лозарски кол. Търговията с цветни метали включва бог ... още..

Алумина Тримекс АД
Леене под налягане на детайли от алуминиеви и цинкови сплави. Произвеждат се детайли за бита, топлотехниката, транспорта и др. ... още..

Байсал Алуминиум
Търговия на едро с Анодизирани Алуминиеви Профили за Мебели - Хладилната Техника - Парапеди - Паркети ... още..