Фирми - Часовници

Магазин Grande Complication
Магазините GRANDE COMPLICATION предлагат на своите взискателни клиенти само и единствено продукти от най-висок клас, произведени от най-реномираните часовникари и бижутери в цял свят. В GRANDE COMPLICATION ще намерите ръчни часовници и аксесоари, бли ... още..Кортеберг
Специализиран интернет магазин за продажба на маркови часовници от среден клас. Всички артикули са с гарантиран произход, опаковани в луксозна кутийка и с 2 годишна гаранция. ... още..

СК GOLD
Продажба и ремонт на маркови швейцарски и японски часовници. ... още..

М & А
М&А е официален представител на COVER, ROAMER, SWISS MILITARY. ... още..Суис Коуд Ред (SCR)
Изключителна дистрибуция на часовниците SCR за България. Swiss Code Red е сравнително нова и амбициозна швейцарска марка за висококачествени спортни и луксозни часовници. Swiss Code Red е регистриран и потвърден член на асоциацията на производители н ... още..

Темпус ООД
От средата на 2000г. Темпус ООД е оторизиран представител от Casio Europe GmbH на ръчни, настолни и стенни часовници Casio. Като марка Casio владее голяма част от пазара на часовници в България до този момент и има големи перспективи за динамично раз ... още..

Megawatch
Проектиране и изграждане на часовникови системи, абонаментна поддръжка, реставрация и възстановяване на съществуващи кулни и фасадни часовници, доставка и монтаж на рекламни вътрешни и външни часовници. ... още..