Фирми - Чакъл и пясък

Пинк Плюс ЕООД
Бетонови възли; Машини за бетонни изделия; Машини за обработка на арматура; Мелачка за строителен материал; Универсална строителна бъркалка DSB 150-800; Система за сепарация на природни материали; ... още..Фоки - Б ООД
Фоки - Б ООД е специализирана в сферата на строителството Дружеството предлага на своите клиенти висококачествени замазки - машинно приготвяне, транспортиране и полагане с ТУРБОЗОЛ - съвкупност от качество и цена. Фирмата е взела участие в изграждане ... още..

Артрок
АРТРОК е специализирана в преработката и търговията на скално-облицовъчни материали в т.ч. гнайс, мрамор, мраморизиран варовик. Прeдлага облицовъчни плочи , плочи за настилки, стъпала, подпрозоръчни плотове и др. ... още..

Врачански камък ООД
Производство и доставка на изделия от врачнаски камък. Фирмата е оборудвана с машини за производство на гатерни плочи, на стъпала, на профили, разнокаменни изделия, камини, балюстри, различни профили парапетна шапка, подпрозоречни плотове, рамки на п ... още..Рики 99
Фирма РИКИ – 99 ООД е регистрирана през 2000г. в гр. София. Фирмата има лиценз за извършване на обществен превоз на товари на територията на Република България. Основния предмет на дейност на фирмата се изразява в извършването на услуги със строителн ... още..

Тера Груп ООД
Тера груп ООД - цялостна строителна дейност, строителна механизация, проектантска дейност, търговия с инертни и строителни материали, транспортна дейност, консултантски услуги. ТЕРА ГРУП ООД предлага комплексни дейности в областта на строителството. ... още..

Камъни и пясък ООД
"Камъни и пясък" ООД е българският представител на австрийската компания "Kirchdorfer Kies und Transportbetonholding" GmbH - най-големият производител в Австрия и Чехия на инертни материали, цимент, бетон и бетонови изделия. "Камъни и пясък" ООД прит ... още..