Фирми - Чай

РОЗАЛИНЕ ЕООД
Производство на чай, кафе и подправки ... още..



Геник ЕООД
Професионални кафе-решения за заведения, магазини, офиси и за дома: •еспресо кафе и инстантни продукти на световно известни производители; •професионални кафе машини и автомати, инстантни машини за кафе и топли напитки, машини с кафе на капсули, венд ... още..

Кофи Брейк ЕООД
Силното италианско еспресо е Ваша страст?Кофи Брейк ЕООД е вашият партньор! Доставяме и дистрибутираме до всяка точка на България кафе на капсули/дози /.Предоставяме за безплатно ползване кафемашини предназначени за тази капсулна система и не само.Ко ... още..

Смарт Хепи Пипъл
Предлагаме ЕДИНСТВЕНОТО ПАТЕНТОВАНО в Италия ФИТНЕС КАФЕ. За подробности,справки и поръчки ползвайте сайта посочен по-горе. ... още..



Монарда
Пакетиране на чай и билки ... още..

Иб трейдинг
Фирма ИБ Трейдинг ЕООД е създадена през 2009 година с цел да предостави на своите клиенти възможността да се докоснат до едно от най-добрите кафета в Европа. Основната дейност на фирмата е свързана с внос и разпространение на ESSSE CAFFE на територия ... още..

Чаената къща
Ние ви преставяме - най-фините и редки видове чай в света. Ние проучихме и опитахме най - вкусните чайове. Само най - избраните листенца от световната градина на ЧАЯ идват при нас. ... още..

Магазин за чай Маброк
Магазин за чай "Маброк" е първият и единствен фирмен магазин за чай в България.Ние сме представители на "Mabroc Teas"-Шри Ланка и предлагаме над 150 разновидности пакетиран чай и чай на листа.Предлагаме изключително качествен чай и добри условия за н ... още..

ДИС Партнерс
Фирмата продава кафеавтомати и автомати за пакетирани изделия и безалкохолни. Автоматите се предлагат и под наем с инсталиране и подръжка на място по ваше желание. Инсталирането и подръжката не водят до разходи за клиента. Продажба на колички за царе ... още..

Култ Кафе ЕООД
  Култ Кафе ЕООД   Култ Кафе ЕООД се занимава със създаването на собствена мрежа от самопродаващи (вендинг) автомати на територията на София, Пловдив, Хасково, Асеновград , Смолян.Фирмата извършва монтаж и поддръжка на автома ... още..