Фирми - Брокери

АНАДАРА ЕООД
Посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти и земеделски земи. ... още..Портал за недвижими имоти – безплатни обяви за продажба на недвижими имоти
Портал за недвижими имоти BGoffers.com – стотици обяви за продажба на недвижими имоти. Безплатно публикуване на обяви за имоти - апартаменти, къщи, вили, парцели и др. в морски и планински курорти. ... още..

Недвижими имоти от Фокс истейтс
Недвижими имоти в Пловдив и региона от Фокс Истейтс България. Дългогодишен опит в областта на проектирането, строителството, консултации по реализация на инвестиционни проекти и имоти, юридическо обслужване и менажиране. ... още..

Йовита НИС ЕООД
Йовита НИС - ЕООД купува, продава, дава под наем обработваеми и необработваеми земеделски земи - ниви, лозя, овощни градини и пасища. Фирмата има офиси в центъра на Стара Загора и Нова Загора. Дейността й е предимно в Югоизточна България - областите ... още..Весела ООД
Агенция за недвижими имоти «Весела» е създадена през 2005г. в град Бургас. Предмета на нашата дейност е реклама и продажба на недвижими имоти в България, обслужване на потенциални клиенти, опознавателни и информационни огледи на имоти, пълно съпровож ... още..

РОСТО ООД
РОСТО ООД е българо-руска фирма създадена от профeсионалисти с богат опит както на рускоговорящия ,така на българския пазар за недвижими имоти. ... още..

ПРАЙМ ИМОТИ ЕООД
Агенцията е специализирана в областта на посредничество при сделки с недвижими имоти:покупка, продажба, наемане, отдаване, управление, консултации и инвестиции, съдействие за отпускане на кредит, оценка на имот от лицензиран оценител, подготовка на н ... още..

"АЛЕКС" ЕООД
Агенция "Алекс" ЕООД е създадена през 1996 г. Агенцията е специализирана в консултациите и услугите свързани с пазара на недвижими имоти за района на гр. Благоевград. Агенцията ни предлага комплексност при сделки с недвижими имоти, посредничество при ... още..

ИНСАРТ
Лицензиран застрахователен брокер. ... още..

ДС ИНС ЕООД
ДС ИНС ЕООД в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 9871695. Фирмата извършва дейност "Брокери". ... още..