Фирми - Брикети

Мина Черно море ЕАД
Инсталацията преработва кафяви въглища добивани от рудник Черно море 2 и работи в затворен цикъл. Модерната технология позволява сепарация на няколко фракции с големина 0.5/15мм ; 15/25мм ; 25/70мм : 50/100мм Качеството на готовата продукция е на све ... още..РИКИ ЛЕС ЕООД
Продаваме дърва за огрев 100% дъб-меше 45лв. на куб с доставката.Може и на тон.Предлагаме и нарязани и нацепени и метрови .Ние сме фирма РИКИ ЛЕС ЕООД ,имаме няколко склада в Бургас и Несебър и държим на коректността в отношенията ни с клиентите коит ... още..

Стар-газ Тодор Тодоров
Дървени въглища на едро и дребно.100% натурални ДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА за барбекю ... още..

Муравеи Форест
ОБОРКИ И БИТОВО ПОЧИСТВАНЕ НА МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА, ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ. ... още..Брикети ЕООД
Брикетна фабрика предлага брикети от въглища с калоричност - 5110kcal. Цена на едро 125лв. без ДДС, пакетирани по 25кг. ... още..

Света гора ЕООД
Фирма добива и продава в неограничени количества дърва за огрев от видовете бук и дъб. ... още..

Държавно Горско Стопанство
Държавно Горско Стопанство - Монтана предлага на своите клиенти строителна дървесина,дърва за огрев и възможност за дърводобив. ... още..

Руссибпром
ДОСТАВКА руския енергиен и руски коксуващи се въглища. Ние сме износители различни марки на руски въглища директно от каменовъглените мини. Компания «RUSSIBPROM» днес е една от най-големите регионални руски компании-доставчици на въглища. Фирмата е " ... още..

Еко Брик
Производство на екобрикети. ... още..

Дия газ ООД
Основна дейност на фирма “Дия газ” ООД е продажба на горива - дизелово гориво, донбаски въглища, брикети, дърва, технически газове и широка гама от заваръчни апарати консумативи. Фирмата се занимава с продажба на технически газове - кислород, аргон, ... още..