Фирми - Борси - стокови

Култивирани гъби кладница
Продавам култивирани гъби кладница, произведени от италиански мицел. ... още..Детска борса Варна ЕООД
Дистрибутор на бебешки и детски дрехи.Внос на турска и китайска стока.Представител на БГ производители Плами,Съни кидс,МД,М-текс,ЕГО,Браз,Натали,Панда нова,Севтекс,Шанс,Хаос и мн.др. водещи производители ... още..

Мевида ООД
Фирма Мевида ООД е основана на 24.01.1994г. От 1998г основната част на дейността й е търговия с отоплителна техника - ние се стремим да улесним максимално пазаруването Ви при нас, като ви предлагаме пълен комплект услуги - от проектиране, през дост ... още..

Престиж Солища
Фирма ПРЕСТИЖ СОЛИЩА ООД се занимава с производство на дървен материал, търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни стоки. ... още..Бред ЕООД
Склад на едро за: ♦ суровини за хлебопроизводство и сладкарство ♦ голямо разнообразие от продукти на български и чужди производители ♦ търговия на едро на брашно, сол, захар, мая, олио, ориз и др. ... още..

Ведена ООД
Търговия на едро: алкохол, бира, минерална вода, натурални сокове, безалкохолни напитки и хранителни стоки. Безплатна доставка до клиента. Всекидневна консултация от търговски представител. ... още..

Хюман Системс ООД
"Хюман Системс" е консултантска фирма за подбор и управление на човешки ресурси, лицензирана от Министерство на труда и социалната политика с Удостоверение N 706 валидно до 03.04.2012 г. за извършване на посредническа дейност в Р. България и Удостове ... още..

RHR - Дита Трейдинг
Ние сме лицензирана агенция за подбор на персонал.Обединени сме от една обща мисия – ДА НАМИРАМЕ И ЗАДЪРЖАМЕ НАЙ – ДОБРИТЕ! Допълнителна информация Нашата компания за човешки ресурси е млада, но събрала в себе си опита и способностите на талантливи и ... още..

CMS - Компания Таен Клиент
CMS предлага нови възможности за развитие на Вашия бизнес!още информация за фирмата "CМS - Компания Таен Клиент" е Агенция за Подбор на Персонал - млада, амбициозна и сериозно стъпила на пазара фирма! Компанията предлага разнообразни и интересни усл ... още..