Фирми - Бояджийски услуги

РЕМОНТИ, ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ - АВТОСЕРВИЗ АНГЕЛОВ
От Автосервиз Ангелов ЕООД Пловдив не са актуализирали данните и информацията си! На адрес www.avtoservizi.infojoker.bg (горе вдясно линка) ще намерите изчерпателна информация за автосервизи и сервизни бази за извършване на диагностика и следните ре ... още..РЕПРОКОЛОР
Бързо и качествено боядисване и ремонтиране на дома. ... още..

Бояджийски услуги
Бояджийски услуги на апартаменти, офиси, магазини, стълбища. Вътрешни ремонти. Боядисване с всички видове бои и латекс на стени и тавани, лепене тапети, шпакловка, гипоскартон, вътрешна топлоизолация. Монтаж на декоративни корнизи и фризове, орнамент ... още..

АЛКОР 9
Алкор 9 е създаден през 2005г. и започва дейността си като доставчик на алуминиеви архитектурни системи. През 2006г. фирмата започва изграждането на модерна поточна линия за прахово електростатично боядисване, която влезе в експлоатация през март 200 ... още..ТОНИ 89
Китове, автобои. Помощни средства за боядисване на автомобили. ... още..

РАДИ ХМЛ
Автобои по каталог и готови цветове, лазурни лакове, лак за лодки, латекс. ... още..

Бодитех ООД
Фирмата разполага с добре оборудван цех за прахово боядисване с голям капацитет: пещи 6. 3м и 8м(40 профила на 1 цикъл), срок на изпълнение 1-3 работни дни. Разполагаме със система за нанасяне на ДЪРВЕН ЕФЕКТ (с матеряли на DECORAL SYSTEM) върху : ал ... още..

Кар Лайнер ООД
Пясакоструене/бластиране/ и прахово боядисване на джанти и всякакъв тип метални конструкции. Цени от 20-30 лева за джанта за пясакоструене/бластиране/; от 20-30 лева за джанта за прахово боядисване. Варна, местност Боровец/старият път за Бургас през ... още..

Кардени 63
Фирмата се занимава с прахово боядисване, изпълнение на дървесни ефекти върху алуминиеви и метални изделия. Разполага с 4,6 и 7 метрови пещи. Прилагаме гъвкаво работно време, което позволява бързо изпълнение на поръчките врамките на 3-4 дни. ... още..

Георги Цолов 2004
Висококачествено - Машинно и Немашино Грундиране и Боядисване !!! Фирма ЕТ "Георги Цолов 2004" извьршва цялостно грундиране и боядисване с професионални машини и качествени бои в новостроящи се сгради (блокове, кооперации, къщи, апартаменти, офиси и ... още..