Фирми - Битова електроника

Магазин за осветителни тела - детски лампи, полилеи, лампиони, абажури ЕООД
Студио Запприани предлага ръчно изработени дизайнерски осветителни тела за дома или офиса на конкуретни цени. При нас ще намерите детски лампи, нощни лампи, настолни лампи, полилеи, абажури и лампиони. Можем да изработим всяко осветително тяло в удоб ... още..Сън иновейшън ЕООД ЕООД
Слънчеви колектори от Sunstar.bg за отопление на вода. Водосъдържатели, аксесоари и резервни части на промоционални цени. Пълна сервизна поддръжка. Изключително подходящи за дома, хотел, басейн, вила, в производството. Богат каталог на качествени сол ... още..

БГ ВОЛТ ЕООД
изграждане и дизаин на вътрешно ел.обзавеждане,структурно окабеляване,видеонаблюдение,сот,ел.съоражения,пожароизвестяване,осветление и от няколко години груб строеж и всички видове довършителни работа със нужните документи и сертификати за озаконяван ... още..

СЕТ АД
Създадена през 1969 година като доставчик на военна техника, за почти 40 години от своята дейност СЕТ АД, Русе успя да се утвърди като един от големите производители на печатни платки в Европа. С повече от един милион лева инвестиции през последната ... още..Щайнер Електроник ЕООД
Предлагаме Ви качествени монтирани и тествани печатни платки! „Щайнер Електроник” ЕООД е иновативна, млада и динамично развиваща се компания, която е специализирана в областта на електронен монтаж на печатни платки, обезпечаване на електронни компоне ... още..

Конкрийт Сълушънс ЕООД
Фирма Конкрийт Сълушънс ЕООД предлага: - Едностенни и двустенни комини от неръждаема стомана с марката ATRITUBE, печки и камини на дърва NORDICA. - Комините служат за бързо и лесно изграждане на нова димоотводна система на всякакъв вид отоплителни ур ... още..

Сервиз Ангелов
Сервиз Ангелов Ние сме малък колектив от електроинженери, който извършва ремонт, монтаж и поддръжка на битови и професионални електроуреди. Качество, коректност, разумни цени, гаранция. Доверете се на нашия опит и професионализъм. Спестете си негатив ... още..

ТОБИ КЛИМА
  ТОБИ КЛИМА е създадена през 2000 г., нашата дейност е насочена към създаване и поддържане на здравословен и природосъобразен микроклимат в закрити помещения. За осъществяването на тази цел работим с водещи и проверени ... още..

Слънчеви Системи
Слънчеви Системи Да съхраним огъня, без да изгорим планетата От древните гърци до наши дни е запазена легендата за титана Прометей, който откраднал огъня от небето и го подарил на хората. В историята на човечеството покоряването на огъня играе изключ ... още..

ЛКМ 2007
ЛКМ 2007 ООД Фирмата изгражда цялостни и частични отоплителни и вoдопроводни инсталации. Качествен и прецизен монтаж на: • бойлери • радиатори • конвектори • подово отопление • слънчеви колектори за топла вода • котли: електрически, газови, нафтови и ... още..