Фирми - Банкови услуги

Фератум България ЕООД
Фератум България ЕООД е специализирана в предоставянето на бързи кредити онлайн, без поръчител. Фирмата е развила дейността си в цяла Европа и има многобройни доволни клиенти и партньори. ... още..ПроКредит Банк АД
ПроКредит Банк предлага пълна гама банкови услуги за нуждите на малкия и средния бизнес - кредити, депозити, лизинг. За частни лица банката е разработила специални продукти, с акцент върху спестовните продукти и потребителските кредити. още информаци ... още..

Кеш и Корект ЕООД
Заложни къщи „Кеш и Корект” ЕООД са на финансовия пазар от 5 години. Основната ни дейност е кредитиране срещу залог на движими вещи. От нашето създаване членуваме в „Българска Асоциация на Заложните къщи” и работим изцяло по изискванията на „Наредба ... още..

Bullgarian Trading Group
Сдружение работещо в сферата на капиталовите пазари, инвестиционни продукти и финансово консултиране. Сдружението е специализирано в търговия с акции и други финансови инструменти на Американските фондови пазари. ... още..Бул Тренд Брокеридж ООД
Бул Тренд Брокеридж ООД e компания специализирана в инвестиционно и финансово посредничество, гарантираща сигурност и прозрачност, работещи финансови схеми и минимална премия. Ние предлагаме на Вашите средства или идеи спектър от финансови решения и ... още..

Ей Ай Джи България Застрахователно и Презастрахов. Дружество ЕАД
Застрахователна и презастрахователна дейност. ... още..

Кредит Консулт Кълекшън ООД
“Credit Consult & Collection” OOД е специализирана фирма за работа с дълговете и предлага целият спектър услуги по връщането на дълговете на частни и юридически лица. Пет бързи стъпки по връщането на дълга ви: Стъпка 1. Вие звъните на посоченитетелеф ... още..

М КОСНУЛТ С&И
Кредити за Вас и вашия бизнес. Безплатна консултация и анализ. Застраховане на Бизнес, всички видове застрахователни продукти на водещите застрахователни компании. Подготовка на бизнес план и стратегия за развитие на Вашия бизнес, в ситуацията на кри ... още..

КРАСИМИР БОЕВ
Предлагам всички видове застраховки. Търся амбициозни хора желаещи да получават добри доходи. ... още..

ДЕКСИА КОМУНАЛКРЕДИТ БЪЛГАРИЯ
Дексиа Комуналкредит България е специализирана банка за публичния сектор в Централна и Източна Европа. Дейността вкл. инвестиционно посредничество и кредитно консултиране за тенденциите и развитието на публичните финанси в България и ЕС. ... още..