Фирми - Автокъщи

Bresch
Bresch - части за спирачна система за камиони, ремаркета, автобуси, товарен транспорт. Bresch е сред водещите европейски фирми за производството на резервни части за спирачна система. Гама: Барабани, дискове, накладки(барабанните и дисковите), тресчо ... още..Mars OOD
"МАРС"ООД е транспортна фирма, утвърдена на българския и международния пазар. Фирмата е създадена и функционира от 1994г . Притежава лиценз за международен превоз на пътници , отговаряйки на всички европейски изисквания за превоз на пътници."МАРС"ООД ... още..

ET Наско
Автосервиз за ремонт на ходова част за леки и тежкотоварни автомобили. ... още..

Вeпа-1-ООД
Фирмата се занимава с транспорт на извънгабаритни товари.Пилотиране и съдействие за издаване на разрешителни за извънгабаритен транспорт. ... още..Бензиностанция МЕЛЛА
Бензностанция Мелла предлага на своите клиенти транспорт на течни горива. Лизензиран бензиновоз MAN - 3 клетки с общ обем 12 хил. литра, ADR удостоверение, ел. брояч. ... още..

"Флуанс" ЕООД
Митническа Агенция,обработка на всички видове митнически документи,електронно подаване на декларации,внос-износ,транзит и др. ... още..

Авто Гланс ЕТ
Боядисване на автомобили, тунинг, ремонти на купе ... още..

Auto Club
Aвто новини,Aвто статии,Авто портал,Aвто новини и статии,Aвто характеристики,Авто портал,Тест драйв,снимки на автомобили,Авто новини,Автомобилни новини,Авто спорт,Авто продукти,Катастрофи,НА 2 гуми,Авто коментари,Авто клюки,Автомобили втора ръка,нови ... още..

МАКС ООД
МАКС ООД поддържа компетентна линия в сервизното обслужване и грижата за Вашите товарни автомобили. Качеството и професионализма са гарантирани при всички видове продукти и услуги предлагани от фирмата: * Извършване на ГТП на всички МПС и ADR * Реген ... още..

Мариам оод ООД
www.zimber.bg е сайт за on-line продажба на едро и дребно на автоинструменти, сервизно и гаражно оборудване, хидравлични и ръчни инструменти и авточасти. Предлагаме изключително качествени и професионални инструменти на марките ZIMBER, FORCE, GEDORE, ... още..