Фирми - Асоциации

АСОЦИАЦИЯ НА ВНОСИТЕЛИТЕ НА АВТОМОБИЛИ - АВА
АВА е Асоциация на вносителите на автомобили е сдружение с нестопанска цел, създадено за Защитата на интересите на вносителите на автомобили, разрешаване на проблемите и подобряване на режима на внос, регистрация и продажба на МПС и ПТС ... още..АСОЦИАЦИЯ НА МЛЕКОПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Във фирмите членове на АМБ се преработват 80-85% от добиваното мляко. ... още..

ХОРЕКА
Производители и вносители на хотелско, ресторантско и барово оборудване. ... още..

НАЦИОНАЛНА БРАНШОВА КАМАРА ОХРАНИТЕЛИ И ДЕТЕКТИВИ
Защитава интересите на Охранителите и Детективите в България ... още..Балканска Народна Академия ООД
Музикалните празници “Евро фолк 2011” се състоят от двадесет и пет музикални фестивала и се провеждат под егидата на Европейска Асоциация на Фолклорните Фестивали - ЕАFF. Основно събитие на Музикални празници “Евро фолк 2011” е Фестивал №1 в Европа н ... още..

БЪЛГАРСКИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ РАЗУЗНАВАТЕЛЕН ФОРУМ
Класификация "Асоциации" съдържа сред вписванията за град София фирма БЪЛГАРСКИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ РАЗУЗНАВАТЕЛЕН ФОРУМ. Ще се свържете най-лесно с БЪЛГАРСКИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ РАЗУЗНАВАТЕЛЕН ФОРУМ на телефон 02 981 57 82. ... още..

БЪЛГАРСКА ХОТЕЛИЕРСКА И РЕСТОРАНТЬОРСКА АСОЦИАЦИЯ
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма БЪЛГАРСКА ХОТЕЛИЕРСКА И РЕСТОРАНТЬОРСКА АСОЦИАЦИЯ с адрес София, ул. Триадица 5Б и телефон 02 986 42 25. Основната дейност на БЪЛГАРСКА ХОТЕЛИЕРСКА И РЕСТОРАНТЬОРСКА АСОЦИАЦИЯ е Асоциации. ... още..

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КАРАТЕ
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КАРАТЕ в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 9879413. Фирмата извършва дейност "Асоциации". ... още..

БЪЛГАРСКА УЕБ АСОЦИАЦИЯ
Класификация "Асоциации" съдържа сред вписванията за град СОФИЯ фирма БЪЛГАРСКА УЕБ АСОЦИАЦИЯ. Ще се свържете най-лесно с БЪЛГАРСКА УЕБ АСОЦИАЦИЯ на телефон 02 9166815. ... още..

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
Класификация "Асоциации" съдържа сред вписванията за град София фирма БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. Ще се свържете най-лесно с БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ на телефон 02 989 01 06. ... още..