Фирми - Артистична и творческа дейност

Стоунс Румо ЕООД
Основната дейност на "Стоунс Румо" ЕООД е обработка на скално облицовъчни материали. Фирмата изработва и монтира изделия от мрамор, гранит и варовик, в това число: надгробни паметници, скулптури, фонтани, камини, пейки, маси и всякакви други изделия ... още..Лазони ЕООД
Всичко за Вашата СВАТБА,банкет,парти,юбилей,абитуриентски бал.Най-добрите DJ- дисководещи със собствена професионална апаратура,необятна фонотека,чувство за хумор и невероятно настроение,за всички възрасти и предпочитания. ВИДЕО и ФОТО заснемане.Цвет ... още..

Фотоленд ООД
Дигитален фотоцентър "ФОТОЛЕНД" предлага: - бързо и перфектно обслужване на клиентите; - високо качество на предлаганите стоки и услуги; - достъпни и атрактивни цени, обвързани с разнообразни промоции; - възможност за онлайн поръчка за копиране на сн ... още..

Култура на виното Фондация
КУЛТУРА НА ВИНОТО обединява от 1997 година качествените български продукти КУЛТУРА, ВИНО и ХРАНА КУЛТУРА на ВИНОТО е богата смесица от събития, стремящи се да обобщят желанията и философските търсения на обществото за по-добър и близък до естественос ... още..Арт Галерия Satto ООД
Satto е онлайн галерия и арт студио с местоположение град Варна. Арт Студио Satto предлага изработка на стъклописи за Вашия дом, офис, хотел, заведение или магазин. Автор е Лилия Балимезова - художник, работещ в областта на приложните изкуства и масл ... още..

ИНТЕРДАНС ООД
Фирма ИНТЕРДАНС ООД с адрес ул. Гургулят 25 в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 483 1788. Дейността на ИНТЕРДАНС ООД е Опера, балет и класическа музика. ... още..

ИНТЕРДАНС
Имаме удоволствието да Ви представим продуктите, които предлага новият ни магазин за танцово облекло. Само при нас ще откриете репетиционни и сценични облекла, палци, туфли и др. изработени от натурални и висококачествени материали на достъпни цени! ... още..