Фирми - Апаратура

Алтех ЕООД
"Алтех" - онлайн магазин предлагащ доставка и поддръжка на компютърна техника и електроника. Интернет магазин с многобройни артикули и конкурентни цени. Намерете актуални новини от IT сектора и форум за мнения и обсъждания. Най-доброто от света на те ... още..АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД ЕООД
Дизайн, разработка и производство на електронни продукти и модули – това ние правим най-добре. Основни продукти на компанията: Системи за контрол на достъпа и работното време RFID-оборудване Услуги по договор и производство на електронни продукти. Пр ... още..

Т/Блок ЕООД
Т/Блок ЕООД се занимава с търговия на най-добрите електроинструменти и абразиви съществуващи на пазара. Също така предлага последните технологични разработки и иновации в бранша. Пълна гама гъвкави абразиви за шлайфане и полиране- постоянно обновяван ... още..

Сосиете де секюрите ООД ООД
„Сосиете де секюрите” ООД е компания специлизирала в изграждането на охранителни системи и техника. http://ohranitelnisistemi.eu/ Компанията работи на българския пазар от 2007 година. Предлагаме проектиране, инсталиране и поддръжка на техника за виде ... още..'РАДИЕЛ" ЕООД
Касови апарати и фискални и не фискални системи,Видеонаблюдение,СОД модули,аларми.домофонна техника. Брави с чип картово заключване,касови апарати Профисионални решения. Всичко за вашата сигурност,надеждност и конфорт.За дома и офиса. Разнос и достав ... още..

"Анди БГ" ООД
С професионален опит от 1993 г. фирма АНДИ е една от водещите компании на българския пазар в проектирането и изграждането на системи за сигурност и видеонаблюдение, предлагайки на своите клиенти и партньори високотехнологични решения и концепции. В к ... още..

"ДОМСИСТ" ООД
Доставка и монтаж на домофонни и видеодомофонни системи. Цифрови и аналогови. Болнични повиквателни системи и за домове за стари хора. Видеонаблюдение. Алармени системи. Цифрови системи - ново качество - отваряне на водната врата с "чип", с код. Гара ... още..

Ай Ти Ес Ентърпрайсиз ЕТ
Проектиране на светодиодни дисплеи и контролери. ... още..

Техноексперт ЕООД
Компютърни мрежи, телефонизация, озвучаване, системи за сигурност и видеонаблюдение. ... още..

AQUAMAGICS
ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ НА УРЕДИ ЗА ВОДНО-ЙОННА ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМАДопълнителна информация Уред за водно-йонно пречистване на организма – йонна детоксикация. Лесно и без тежки гладувания изчиства клетките от токсини. При детоксикация се изчистват то ... още..