Фирми - Амбалаж

АНДЖЕЛ ИНВЕСТ
Дървопреработване и изработка на палети и скари. ... още..КАТЕРИАЛ КОМПАКТ 7
Производството на транспортни и потребителски опаковки от вълнообразен три и пет-пластен вълнообразен картон. Катериал компакт предлага по желание на клиента опаковки с или без печат, без ограничение в разцветките и дизайна. ... още..

МЕТАЛПАК - ПЕРНИК
Метален амбалаж - кутии за консервната, химическата промишленост. ... още..

БИЛЕ ЕООД
Търговия и монтаж на ламиниран под, трислоен паркет, ламперия и первази. Паркети Биле - Почувствай стъпката... ... още..ЖИВИТ-Т
Производство на европалети и дървени опаковки със сертификат за качество. ... още..

АЛЕКС И КО / ALEXFLOOR
Внос на ламиниран паркет и всички видове консумативи, необходими за него. Алекс и Ко е представител и основен партньор в България на австрийската фирма KAINDL за ламиниран паркет. ... още..

ИЛТА ЕООД
В firmi1.com фирма ИЛТА ЕООД, с адрес Брезово, ул. Стоян Д. Узунов 26 и телефон 03191 2423 е вписана с основна дейност Дървен материал и амбалаж - търговия. ... още..

ИЛЗА-И.ЗАФИРОВА ЕТ
ИЛЗА-И.ЗАФИРОВА ЕТ в Варна можете да намерите на телефон 052 758 012. Фирмата извършва дейност "Дървен материал и амбалаж - търговия". ... още..

ИЗГРЕВ-БОЖКОВ ЕООД
Фирма ИЗГРЕВ-БОЖКОВ ЕООД с адрес Индустриална зона в Пазарджик можете да намерите на телефон 034 446 154. Дейността на ИЗГРЕВ-БОЖКОВ ЕООД е Дървен материал и амбалаж - търговия. ... още..

ИВО ТРИФОНОВ ЕТ
Фирма ИВО ТРИФОНОВ ЕТ с адрес Шиваров Мост, Пазар в габрово можете да намерите на телефон 089 8800021. Дейността на ИВО ТРИФОНОВ ЕТ е Дървен материал и амбалаж - търговия. ... още..