Фирми - Акумулатори

Максимал - Разград
Максимал - Разград се занимава с производството на разнообразни зарядни устройства за стартерни и електрокарни акумулаторни батерии, стартерни колички, апарати за плазмено рязане, МИГ/ МАГ заваръчни полуавтомати, телоподаващи устройства, товарни в ... още..BioPDES Co.
BioPDES Co. е фирма занимаваща се в сектора на ВЕИ. Фирмата предлага: * Широка гама от стартерни акумулатори, соларни батерии,тчгоши и задвижващи батерии, стационарни и всякакъв тип батерии за индустрията и за ВЕИ мощности. *Доставка, монтаж и поддръ ... още..

Ширин М
Фирма ЕТ ШИРИН М извършват продажба и ремонт на акумулатори. Продават нови акумулатори - вносни и български - за всички автомобили, джетове и мотори. Извършват гаранционен и извънгаранционен сервиз, ремонт и презареждане. Единствени в София предлагат ... още..

КАТИ-ДАН
Предлага пълна гама от акумулатори за леки и товарни автомобили. ... още..Хатекс 2007 ООД
Разполагаме с пълна гама от акумулатори за леки и товарни автомобили, мотоциклети, трактори и електрокари. Ние предлагаме на клиентите си акумулатори на водещи в областта марки: Елхим-Искра - гр. Пазарджик, Монбат - гр. Монтана, varta - Германия, bos ... още..

Слухопротезен център ДИНАМЕД
Слухопротезен център. Слухови апарати GN ReSound - Дания, батерии, индивидуални отливки. Разнообразни консумативи и принадлежности. ... още..

АВА-999 ООД
Фирмата е ориентирана в производство и асемблиране на батерии за мобилни телефони с марка "MARATONE". Батериите са тествани и изработени най-съвестно от качествени компоненти с капацитет задоволяващ изискванията на многобройните ни клиенти. При закуп ... още..

Авто - Хоби - Йосиф Попов ЕТ
♦ Официален представител на акумулатори - MONBAT ♦ Проверка, заверка и зареждане на акумулатори ... още..

Елит - Т
Официален вносител на акумулатори BERGA. Продажба, сервиз и безплатна доставка на всички видове акумулатори. BERGA са истинско инженерно постижение в областта на високо-качествените стартови батерии, немска марка с повече от 80 годишна успешна бизнес ... още..

Билдинг пласт ООД
БИЛДИНГ ПЛАСТ ООД е фирма специализирана в производството на висококачествена немска ПВЦ дограма ШУКО. За нас - екипът на БИЛДИНГ ПЛАСТ ООД, диалога с клиентите е незаменим помощник в работата, а доверието - основен фактор в нея. Затова грижата за кл ... още..