Фирми - Агенции

ЦЕНТЪР ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
Обученията в Центъра за управление и професионално обучение АД се провеждат в удобно за желаещите време и място, като напълно се съобразяват с работния процес. Професионалните обучения с придобиване на степен професионална квалификация са по различни ... още..АктивПерсонал
Ние сме международна компания в сферата на човешките ресурси, работим с международни фирми, занимаващи се с търговия и производство. Вниманието ни е насочено към специализираните професии и предоставяме професионални услуги в следните области: логист ... още..

МИГ 31 ЕООД
Новини и видео от Стара Загора и региона, форум на гражданите на Стара Загора, полезна информация и забава. ... още..

Франчайз-нет
Информационна медия с най-актуална информация от областта на франчайзинга и предприемачество. Чрез нас можете да се свържете директно с франчайз системи от цял свят, да намерите франчайз партньори за Вашия бизнес, да се информирате относно предстоящи ... още..Вестник Взор
Месечно издание за образование в чужбина и у нас на информационно сдружение “ колегиум.” ... още..

СиЕйЕс ООД
Ние в СиЕйЕс изграждаме безупречния Ви имидж и работим за постоянното увеличаване на продажбите на Вашата компания. Дългогодишният опит на нашите специалисти в планирането и изпълнението наефективни рекламни кампании, както и безкомпромисното качеств ... още..

Национална следствена служба
Служба при Министерството на вътрешните работи. ... още..

Национална ветеринарномедицинска служба
При Министерството на земеделието и горите. ... още..

Национална агенция за приходите
Държавен орган при Министерството на финансите. ... още..

Национална агенция за кредитен рейтинг
Националната агенция за кредитен рейтинг присъжда кредитни рейтинги на фирми, финансови институции и общини в България. Ние работим в партньорство с CRA Rating Agency. ... още..