Фирми - Административни услуги

Мъдрата мравка ООД
Преводи и легализации, консултации, подготовка на документи. Договор с Министерство на Външните работи ... още..



Посолство на ХОЛАНДИЯ
Кралство Нидерландия (на нидерландски: Koninkrijk der Nederlanden или просто Nederland, Нидерландия), наричано понякога Холандия, е държава в Северозападна Европа, която включва още Аруба, Кюрасао и Саба. В България под името Холандия обикновено се р ... още..

София студио комплекс
Първият и единствен мултимедиен комплекс в България, изграден по водещите световни стандарти за заснемането на всякакъв вид телевизионна и филмова продукция ... още..

Юкеър ООД
YouCare ООД работи в сферата на социалните услуги - предоставяме на клиенти от страната и Европейския съюз социални асистенти, лични асистенти и домашни помощници за възрастни хора. Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на с ... още..



Tоницвет Human Resources Consulting
Да Ви се представим! ТОНИЦВЕТ е създадена през 1997 год. и е едно от първите български косултантски дружества, специализирано в управлението на човешките ресурси. Целта ни е: Да откриваме най-ценните служители и да Ви ги предоставяме, както и да ... още..

ЛЕТА Консулт ООД
Експертите на ЛЕТА Коснулт ООД работят за: Предоставяне на информация за текущите финансиращи програми и за условията за кандидатстване. Изготвяне на проектна документация /бизнес планове, апликационни форми, бюджети/ по финансиращите програм ... още..

C-3M - АГЕНЦИЯ ЗА СИГУРНОСТ, ОХРАНА, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ
Охрана на имуществото на физически или юридически лица. Лицензът за охранителната дейност на фирмата важи за територията на цялата страна. Защита на вашият дом и семейство, охрана и сигурност на офиса, фабриката, завода и всичко свързано с иму ... още..

Адвокатска кантора "Хари Владимиров"
Наказателно право, непозволени увреждания, семейно право, трудово право, търговско право, административно право. ... още..

Адвокатска кантора Вълчев
Адвокатска кантора Вълчев предоставя правно обслужване на граждани и фирми. Процесулано представителство и абонаментно правно обслужване. Недвижими имоти: сделки, консултации, документи. Гражданско и търговско право. Морско частно право. Фирме ... още..

Адвокат Райна Борисова
Адвокатска кантора Райна Борисова предоставя адвокатски и консултантски услуги в областта на гражданското право: процесуално представителство по дела - делби, разводи, защита на владение и собственост, разводи и др.; проучване на собственост п ... още..