Ротто Рент а кар ООД

Лице за контакт:Надежда Дошева
Адрес:София , Младост 1, бл. 47А, офис 1
Телефон:029204052, 0896 68 68 51
Факс:02 920 40 52
Email:office@rotto-bg.com
ЕИК:130332924
Уеб сайт:rotto-rent-a-car.info
Skype:rotto-rent-a-car
Категория:ТранспортТранспортни услуги
Фирма № :573186
Ротто Рент а кар ООД

Описание:

Търсите коли под наем в София?! Екипът на РОТТО Рент а кар България ще Ви подпомогне да направите правилния избор за автомобили под наем. Ще се постараем да задоволим Вашите изисквания предлагайки само нови коли на територията на София и България, на конкурентни цени за рент а кар, винаги налични промоционални оферти и квалифициран екип. Доверете ни се и ще получите, това от което се нуждаете. От своя страна, ние ще постараем да дадем най-доброто и да се превърнем във Ваш постоянен рент а кар партньор.
Предложенията ни за коли под наем в София или България са от предимно утвърдени марки автомобили, като Мерцедес, Фолксваген, Субару, Тойота. Високото им ниво на оборудване, икономичните дизелови двигатели допълнително ще подсигурят Вашата сигуност и конфорт пътувайки с автомобили под наем от Ротто Рент а Кар в България.
Предложените цени за коли под наем включват всички необходими такси, не бихме си позволили да ви изненадаме в последствие с допълнително заплащане. Разходите Ви за рент а кар ще намалеят, тъй като предлагаме различни програми, съобразени с Вашите идиндивидулани изискания. Гъвгавата ни ценова политика, винаги налични промоционални оферти и индивидуалния подход надяваме се допълнително ще подкрепят бюджета Ви при избора на коли под наем в София или България. Цени за автомобил под наем линк към ценова таблица
Оставаме на разположение за съдействие. 24ч. за всички клиенти, които ползват кола под наем. При нас ще получите необходимото внимание, откритост и коректност.
За нас ще бъде удоволствие да работим за Вас и Благодарим предварително.
С Уважение,
Екипът на Роттто Автомобили под наем в София и България
За да направите тази фирма VIP: Изпратете SMS съобщение "fir 573186" на номер 1096 .
Цена на sms - 6 лв с ДДС .
Повече информация за услугата VIP фирма

Подкрепете в социалните мрежи: 

Карта


Подобни фирми :Не е пълна информацията ? Може да я допълним като ни я изпратиш на firmi1@abv.bg

Добави коментар: