InfraHEAT ООД

Лице за контакт:Елица Нанева
Адрес:Сливен , ул.Банско шосе-8а
Телефон:044622543
Уеб сайт:www.infraheat.bg
Категория:ТърговияЕлектронна търговия
Фирма № :574844
InfraHEAT ООД

Описание:

Създадохме фирма Пестим Енергия ООД, за да носочим вниманието на потребителите към новите енергоефективни ОВК (отопление, вентилация, климатизация) съоръжения и ВЕИ (възобновими енергийни източници) технологии. През годините на работа в тези сфери сме се убедили в предимствата и недостатъците на редица системи и методи за подобряване на микроклимата в помещенията и комфорта на обитателите. С голямо желание обръщаме внимание на методите за пестене на енергия в дома или предприятието и природосъобразния начин на живот. Две неща, които са дълбоко свързани.

Бихме искали да останем оптимисти за нашето бъдеще и затова вместо да обсъждаме климатичните промени и глобалното затопляне, предпочитаме да се спрем на методите за предотвратяването им. Всеки един от нас и всяка наша дейност са отговорни за състоянието на планетата ни. Отговорни сме както пред самите нас, така и пред идните поколения. Въпреки това истината е, че живеем в свят воден от икономиката, в който не ни остава време да се замислим за последствията от всекидневните ни дейности, както и бюджет да се справим с тях. Хубавата новина тук е, че икономисвайки от ежемесечните си разходи за сметки, ние помагаме, както на нас, така и на планетата, защото замърсяваме по-малко. Екипът ни е убеден в предимствата на редица продукти, както и в тяхната енергийна ефективност. За всеки конкретен случай подхождаме индивидуално, като се опитваме да изработим оптималното решение. Разбира се, не сме безгрешни, но сме водени от идеята да бъдем полезни и .. да Пестим Енергия, разбира се!

Опирайки се на дългогодишния си опит, за нас инфрачервеното отопление е един от безспорните лидери по икономия на енергия. Инфрачервените панели InfraHEAT, които предлагаме на българския пазар, са продукт на водеща технология в сферата на инфрачервенето отопление с лабораторно измерената ефективност от ~93% - това ниво на ефективност е в пъти по-високо от други инфрачервени отоплители на пазара. Това е най-високата ефективност, която е достигната досега в тази сфера.

Освен проектиране и доставка на ОВК съоръжения, ПЕСТИМ ЕНЕРГИЯ предлага обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради, саниране на сгради и сградни съоръжения. Фирмата е дистрибутор на водещи компании в сферата ОВК и ВЕИ.

ПЕСТИМ ЕНЕРГИЯ е член на Националния инсталационен съюз и на Търговско-промишлената палата.
За да направите тази фирма VIP: Изпратете SMS съобщение "fir 574844" на номер 1096 .
Цена на sms - 6 лв с ДДС .
Повече информация за услугата VIP фирма

Подкрепете в социалните мрежи: 

Карта


Подобни фирми :Не е пълна информацията ? Може да я допълним като ни я изпратиш на firmi1@abv.bg

Добави коментар: