Диимсоф - Донка Софийска ЕТ

Адрес:Варна , ул. Райко Жинзифов № 6
Телефон:052627143
Факс:052627143
Уеб сайт:www.diimsof.com
Категория:ПроизводствоПроизводство на текстилни изделия
Фирма № :161558
Диимсоф - Донка Софийска ЕТ

Описание:

Фирма ДИИМСОФ е основана през 1993 година със седалище град Варна. Президент на фирмата е г-жа Донка Софийска. Основната дейност на ДИИМСОФ е производство и търговия на спално бельо, покривки и други аксесоари за обзавеждане на дома. Първите две години, поради малкия капацитет на шивашкия цех, продукцията се продаваше чрез магазини на консигнация. След разширяване на производствената дейност и увеличаване броя на работниците беше открит първия търговски обект през 1996 година. Две години по - късно фирмата продаваше своята продукция в четири фирмени магазина в различни райони на град Варна. В този период ДИИМСОФ започна да се занимава и с обзавеждане на хотели и ресторанти.

Едни от първите ни клиенти са:

х-л "Белвю", р-нт "Морска Сирена", р-нт "Димят" и други. За няколко години името на фирмата се наложи не само в туристическите комплекси - Златни Пясъци и Св. Константин и Елена, но и в комплекси в северното и южно черноморие и в много градове на България.

Сред по големите обекти, с които сме работили са:

"Гранд хотел Варна", х-л "Шипка", х-л "Тинтява", х-л "Калиакра", х-л "Роял", х-л "Обзор", х-л "Изгрев", х-л "Берлин", х-л "Вива клуб", х-л "Малина", х-л "Преслав", х-л "Лебед", х-л "Делфин", х-л "Марина", х-л "Рубин", х-л "Естрея", х-л "Естрея Палас", х-л "Арабела", х-л "Амфора", х-л "Траката", х-л "Луна", х-л "Реверанс", х-л "Аква", х-л "Перфект", "Бизнес хотел-Варна", "Акрополис", х-л "Лилия", х-л "Бор", х-л "Славей", х-л "Мак" и много други.

Поради ежегодното увеличаване броя на хотелите и съответно работата за тях, фирмата сведе продажбите на дребно в два големи фирмени магазина а бул.8-ми Приморски Полк №76 и ул.Цар Симеон І №1 град Варна.Там нашите клиенти могат да намерят продукцията на фирмата-луксозно и памучно спално бельо, олекотени завивки, шалтета, покривки за спални, възглавници, декоративни възглавници, всички видове покривки за маси, голямо разнообразие на карета и салфетки, луксозни дамски и мъжки пижами, нощници, халати и други.В магазините се предлагат и хавлиени кърпи и халати за баня, трикотаж, одеяла, пухени завивки и възглавници, платове за пердета и завеси, дамаски, релси и аксесоари за пердета, производство или внос на други фирми.От години наши партньори са "Димона"- Дряново, "Яна"- Панагюрище, "Оптимал" и други.В магазините на ДИИМСОФ клиентите могат да поръчат ушиването на пердета, завеси, шалтета, спално бельо и други по собствени размери.Поръчките се изпълняват качествено и в кратък срок.


От 2004 година фирмата разполага с нов шивашки цех със значително по голям капацитет.Колективът от 13 човека е много сплотен и изпълнителен.С много професионализъм и перфектност се изработва всяко изделие, което допринася името на фирмата да се наложи като една от най-добрите в бранша.Заради гарантираното високо качество на материалите, изработка, обслужване и коректно отношение партньорите и клиентите ни непрекъснато се увеличават.
За да направите тази фирма VIP: Изпратете SMS съобщение "fir 161558" на номер 1096 .
Цена на sms - 6 лв с ДДС .
Повече информация за услугата VIP фирма

Подкрепете в социалните мрежи: 

КартаНе е пълна информацията ? Може да я допълним като ни я изпратиш на firmi1@abv.bg

Добави коментар: