АНТАРЕС ООД

Адрес:Шумен , бул. Преслав № 8
Телефон:+359 54 800 399
Факс:+359 54 800 399
Email:export@antares.bg
Уеб сайт:www.antares.bg
Категория:СтроителствоСтроителство и Обзавеждане
Фирма № :80956
АНТАРЕС ООД

Описание:

АНТАРЕС е Българска фирма създадена със 100 % частен капитал специализирана в производството на бояджийски валяци и инструменти за професионална и ежедневна употреба, както и в търговията със строителни материали. В стремежа си да удовлетворим нуждите на нашите клиенти, ние предлагаме широка гама бояджийски четки, строителни инструменти и над 800 вида бояджийски валяци и аксесоари към тях. Производствената ни програма включва валяци за алкидни бои и лакове, полиуретанови бои и лакове, смоли, битумни покрития, антикорозионни покрития, акрилни бои, силикатни бои, високогланцови бои, релефни и декоративни покрития.
Нашата основна цел и задача е постоянно, отлично и гарантирано качество на нашите продукти. Използването на най-модерни технологии и опита на нашите специалисти се явяват гарант за високо качество на конкурентни цени.
Затворения цикъл на производство, както и стриктния подбор на нашите доставчици ни дават възможност да контролираме качеството на всеки етап от производствения процес. Логична крачка в тази посока е сертифицирането на АНТАРЕС по ISO 9001-2000.
Признание за нашите усилия е добре развитата ни търговска мрежа както в страната, така и в чужбина. АНТАРЕС експортира продукция за Румъния, Молдова, Украйна, Унгария, Италия, Испания, Англия, Финландия, Гърция, Малдивски острови и други.
За да направите тази фирма VIP: Изпратете SMS съобщение "fir 80956" на номер 1096 .
Цена на sms - 6 лв с ДДС .
Повече информация за услугата VIP фирма

Подкрепете в социалните мрежи: 

Карта


Подобни фирми :Не е пълна информацията ? Може да я допълним като ни я изпратиш на firmi1@abv.bg

Добави коментар: