Търсене - " фиксатор "Изотопна техника АД
Основният предмет на дейност на фирмата е внос и търговия със стоки от ЕС в областта на строителството. Изотопна техника АД е известна на българския пазар, като официален вносител и дистрибутор на реномирани производители, като FARESIN - Италия (моду ... още..

Софстрой АД
Предприятие "Специализирани строителни работи" изработва за нуждите на строителството : 1. Заготовка арматура, заварени арматурни мрежи и триъгълни арматурни ферми 2. Гипсови и метални окачени тавани - плътни, перфорирани и решетъчни. 3. Железарски и ... още..

ПОЛИ ПР И МП ООД
Производство на гофрирани тръби гладкостенни тръби кабелни канали лаисни за теракот и фаянс фиксатори за арматура ... още..

Марел-2005 ООД
Фирма "Марел 2005" ООД се занимава с дистрибуция на дюбели анкери, фиксатори, скоби и други произвеждани от фирма Видира София. Предлагаме на същата фирма прозорци и врати от масивна дървесина и система фасадна топлоизолация. Доставката е безплатна д ... още..

Огради Хидекс ООД
Фирма “ХИДЕКС” ООД е основана през 2000г. в гр. Ямбол. Основно развива дейността си в следните направления: производство, доставка и монтаж на оградни системи и метални конструкции. Фирмата разполага със собствен производствен цех, разположен върху 8 ... още..

Инстро ООД
Фирмата е основана през 1997 г. Първоначално извършва строително-монтажна дейност. Две години по-късно се насочва към търговия с крепежни елементи и открива първия от веригата магазини „Баш Майстора”. Стремейки се да задоволи нуждите, изискванията и ... още..

Канто - 2003 ООД
Дистрибутор на топлоизолационна система Baumit. Търговия с лепила за плочки, хидроизолации за мокри помещения и открити тераси, фиксатори за арматура. Строителство и строително-ремонтни работи. ... още..

МДМ Тим Импекс ООД
Вносител на пластмасови и метални изделия. Крепежни елементи от пластмаса и метал: шайби, втулки, тапи, капачки, болтове, гайки, нитове, дюбели, скоби, ръкохватки, решетки, буфери, тампони. Програмата ни съдържа над 3 000 стандартни детайла, използва ... още..

Каприкорн Кемикълс Груп ООД
LONDA Ви подарява самочувствие и ежедневен комфорт. Задълбоченото изследване и подбор на натурални продукти осигуряват не само разнообразна цветова гама, но и оздравяване и укрепване на косата. Третирането й с продуктите на LONDA се превръща от козме ... още..

ЛИЗ КОМЕРС мпорт ООД
Официален представител на Frabe SPA за България. Предлагаме всички необходими материали за първоначална и крайна обработка на интериорни и екстериорни помещения, дърво, метал, РVС, камък и др. повърхности. - За начална обработка на стената: шпакловки ... още..