Търсене - " автошкола "Автошкола Хампарцумян
Автошкола Хампарцумян град Пловдив - предлага шофьорски курсове на изгодни цени.Допълнителна информация Автошкола Хампарцумян град Пловдив - предлага шофьорски курсове на изгодни цени с възможност за разсрочено плащане. Отлична подготовка. Курсовете ... още..

Автошкола ТАНО-ТРАНС
Автошкола Тано-Транс предлага: Обикновенни, експресни и опреснителни шофьорски курсове категории B, C, M и за пътностроителна техника. • ЩЕ ЗАПЛАТИТЕ 20% ПО-НИСКА ТАКСА • възможност за разсрочено плащане • ще започнете курса веднага • планирайте часо ... още..

Автошкола Старт
Обучение на водачи категория - B. Възстановяване на контролни точки. ... още..

ЕТАвтошкола "Гочев
Курсът на обучение за водачи на МПС се води от високо квалифицирани преподаватели по теория и практика в удобно за курсистите време.   Необходими документи за :   кат. ”А”- преснимана лична карта и ако има свидетелство за прав ... още..

Ауто СЕНДОВ
Автошкола Ауто Сендов се занимава с обучение на водачи-кат.В.Фирмата разполага с 2 нови автомобила-FORD FIESTA.Инструктора предлага удобни условия за курсистите и възможност за разсрочено плащане. ... още..

Автошкола - В Експрес
Автошкола Експрес - В Цени и условия без конкуренция. Категории А, А1, В, С, М - 350лв. Промоция. ... още..

ИЛМИ - Илия Йорданов
• Автошкола - категории - М, B, B+E, C, C+E • Гарантирано качество - на достъпни цени • Разсрочено плащане ... още..

Автошкола Формула 2007
Шофьорски курсове за кат. В, С, М. ... още..

Автошкола Илми - Илия Йорданов
Теоретична и практическа подг. за кат. М, А, В, С, В+Е, С+Е. ♦ Курсовете са в удобно за курсистите време - теория + кормуване. ♦ Възст. на контролни точки. ♦ Предоставяне на листовки. ♦ Градско и извънгр. кормуване на техничес ... още..

Автошкола Алкони 07
"Алкони-07" ЕООД е център за подготовка на водачи на моторни превозни средства, за явяване на изпити за придобиване на свидетелство за управление от категории M, A, B, C, D, B+Е, С+Е и D+E на територията на градовете Сливен и Котел. В центъра се пров ... още..